2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50710 بازدید | 500 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون یه مقداری داشتم تقریبا مصف خونه مورد نظرم میخاستم با وام و...بقیش جور کنم و بخرم  ب پیش ...

سهمهایی که تقریبا ریکسشون صفره مثل داریکم و آگاس می تونی نوسان بگیری 

سلام ، بورس خوبی های خودشو داره ، اینکه ای مدت خراب بود و درصد بالایی ضرر کردن ، بر میگرده به اینکه از بورس چه میخای ، البته این نظر منه ، من خودم اینجوری کار میکنم ک دو نماد مثل شستا و فارس را از اول خرید زدم اصلا هم کاری ندارم بورس منفی باشه یا مثبت ، هر وقت ک پولی دستم بیاد وارد این دو نماد میکنم چون اینا را عمری میخام ، ولی در مورد نوسان گیری ، از رمز ارزها استفاده میکنم ، البته از بین رمز ارزها هم بیت کوین را نگه میدارم و همچنین اتریوم ، ولی با بقیه ارزهایی ک در صرافی نوبیتکس لیست شده نوسانگیری انجام میدم ، گفتم این نظر منه ، بهرحال هر کسی راه و رسم خودشو داره .....

https://nobitex.ir/signup/?refcode=718757

@مهساشادمان    

خانمی در مورد امضات توضیح میدی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

اینده بورس رو چطور میبینید

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

سلام به همگی 

یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید 

سهمی که میره مجمع بعد از اینکه باز شد چند وقت بعدش میشه فروخت که سود مجمع رو از دست ندم ؟ 

عرضه اولیه سپید رو ۲۳ تیر خریدم همون روز رفت مجمع و ۵ روز بعد باز شد و سود مجمع تو پرتفو امد 

حالا اگر بفروشمش دیگه سودش برام واریز نمیشه ؟

برای سود کردن تو بورس باید پول زیادی بزاری اگه پول کم بزاری سود انچنانی نمیده مثلا باید ۲۰۰ میلیون ب ...

طرز فکرتون کاملا اشتباست، کسی نتونه هزار تومنشو بکنه 1500 تومن، به قطعیت نمیتونه 2میلیاردش رو بکنه 1و نیم میلیارد، 

اگر با 3میلیون ضرر کردین، قطعا با 3میلیارد هم همین مقدار درصدی که الان تو ضرر هستین، تو ضرر بودین 

بورس کی خوب میشه

هرگز، 

بورس ایران و اقتصاد ایران فاسد و بشدت متزلزل هست، اگه پول حلال و پاک میخواید هرگز وارد بورس و چیزای اقتصادی ایران نشید.ایران نا امن ترین جا برای سرمایه گزاری هست، 

سلام به همگی  یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید  سهمی که میره مجمع بعد از اینکه باز شد چ ...

گول ترفندهایی بنام افزایش سرمایه، مجمع، سود نقدی و... نشید، اگه دوتا ضرب و تقسیم کنید متوجه میشید که اینها فقط ترفند هستند برای ایجاد طمع، وگرنه حتی یک قرون هم به پولتون اضافه نمیشه با افزایش سرمایه های سهم ها

سلام ، بورس خوبی های خودشو داره ، اینکه ای مدت خراب بود و درصد بالایی ضرر کردن ، بر میگرده به اینکه ...

نوبیتکس اصلا مناسب نوسانگیری نیست، یه بازار فوق العاده مبتدی، برای افراد مبتدی ای هست که توی بورس ضرر کردن و هنوز ضرراشونو نپذیرفتن،، امکاناتش در حد همون بورس ایرانه،، امکاناتی مثل  فیوچرز، لورج، short یا cell و... رو هم که اصلا نداره

نوبیتکس اصلا مناسب نوسانگیری نیست، یه بازار فوق العاده مبتدی، برای افراد مبتدی ای هست که توی بورس ضر ...

سلام ، حرفتون درست ، ولی حقیقتا برای من ایرانی بودنشه ، ک اگر خبری چیزی شد ، حداقل بشه سرمایه را کشید بیرون .... ، وگرنه اون بازارها ک عالی هستن ...

سلام ، حرفتون درست ، ولی حقیقتا برای من ایرانی بودنشه ، ک اگر خبری چیزی شد ، حداقل بشه سرمایه را کشی ...

اره ایرانی هست، ولی هیچ اعتباری نداره، رنکش رو هم اگه چک کنید که اصلا جزو لیست نیستن،

صرافیهای خارجی با رنکینگ بالا خیلی معتبرن، و امنیت و ارامش خاطر بیشتری دارن 

آزمون و ثبت نام رایگان در کلاس های آموزش بورس

⚘ برای رسیدن به موفقیت در سرمایه‌گذاری قبل از هر چیز باید بدونید چقدر ریسک‌پذیر هستید.

⚘تنها با پاسخ به چند سوال ساده فرمول موفقیت در سرمایه‌گذاری را از کارگزاری آگاه دریافت کنید.

💐 آزمون رایگان ریسک سنجی در بورس
http://yun.ir/7ztvid

💐 ثبت نام رایگان در کلاس های آنلاین آموزش بورس
http://yun.ir/rah7re

ثبت نام رایگان در بازار بورس و سجام
https://ex.agah.com/ref/BA4014/login

لینک کانال تلگرام:
@emtiazbashgah