2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50710 بازدید | 500 پست

برای سود کردن تو بورس باید پول زیادی بزاری اگه پول کم بزاری سود انچنانی نمیده مثلا باید ۲۰۰ میلیون بزاری من خودم ۳ میلیون گزاشتم سود که هیچ ضرر هم‌ کردم البته من همین قدر پول داشتم که گذاشتم اگه پول زیاد داشتم میزاشتم

وقتی اقتضاد یک کشور داغون و ورشکسته است بورس اون کشور هم داغونه این ترفندیه برای جمع کردن پول مردم ، ...

بورس تابع تورمه و تو کشورهای با اقتصاد داغون اتفاقا خیلی سود میده مثل ایران و ونزوئلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اپلیکیشن سیگنال احراز هویت کردم الان دیدم سوال کردید نمیدونم کارتون راه افتاده یا نه گفتم بگم ولی ...

ببخشید واسه احراز هویت باید رفت دفتر پیشخوان یا کارگزاری؟و تا چه ساعتی باز هستن؟

ببخشید واسه احراز هویت باید رفت دفتر پیشخوان یا کارگزاری؟و تا چه ساعتی باز هستن؟

برخی کارگزاری ها بصورت آنلاین و غیر حضوری احراز هویت میکنن

در غیر این صورت میتونید هم دفتر کارگزاری برید و هم دفاتر پیشخوان

http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa

یکی ب من بگه الان برای ورود ب بورس دیر نیست

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
برای سود کردن تو بورس باید پول زیادی بزاری اگه پول کم بزاری سود انچنانی نمیده مثلا باید ۲۰۰ میلیون ب ...

شوهر من پونصد گذاشت. الان ۱۸۰ تومنش مونده فقط

دامادمونم از ۴ میلیارد نصفش رفته

ربطی ب مقدار پول نداره الان دیگه بورس ترکیده سود نمیده

مرسی، همچنین شما طبق شواهد قراره برگرده

دیگه برگرده هم تا بخواد ضررها رو جبران کنه خیلی طول میکشه دیگه تحلیل و این چیزا جواب نمیده 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
شوهر من پونصد گذاشت. الان ۱۸۰ تومنش مونده فقط دامادمونم از ۴ میلیارد نصفش رفته ربطی ب مقدار پول ند ...

ماهم همینیم 

خیلی ضرر کردیم متوسط ضررمون تقریبا منفی 60 درصد هست

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر