2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50710 بازدید | 500 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اینکه کد بورسی داشتم ولی پالایش و از طریق آپ خریدم.الان تو پرتفوی من نیست چکار کنم

داخل کارگزاری یه گذینه ای هست تغییر (  کارگزاری ناظر ) بعد اسم پالایش یکم رو بنویس داخل جستجوی نماد 

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 

میخوای تاپیک بورسی بزنی بزن ولی دیگه به اینجا لینک نده یه تاپیک خرید با موضوع جدید بزن

همون تاپیکی که الان زدی رو اگه قفل نبود کلی مردم جواب میدادن

الان چند باره داری به اینجا لینک میدی این تاپیک رو دیگه مرده و باستانی حساب کن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

[QUOTE=157447613]خیلی ممنون.  نظرتون درباره خرید طلا به این قیمت چیه؟ ایا طلا 

طلا یه اصلاح داره بعد صعودیه ، درکل برا بلند مدت سرمایه گذاری  طلا خوبه

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 

بجای اینکه اون تاپیک رو بزنی و بگی بورس برگشت بالا و به این تاپیک لینک بدی یه تاپیک بزن به همین اسم

سلام دوستان از تجربیات و ترفندهای بورسیتون بیزحمت بگید 

ک همگی با هم سود کنیم و ضررهامون کم بشه

ما اینجاییم برای کمک ب هم دیگه 

#همگی_مهربان_هستیم

من نمیدونم این تاپیک چی داره هی آدرسشو میذارین... هیشکیم نیست ب سوالا جواب بده...

ب چه دردی میخوره خب .. 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وقتی اقتضاد یک کشور داغون و ورشکسته است بورس اون کشور هم داغونه این ترفندیه برای جمع کردن پول مردم ،طلا هم فکر نکنم بریزه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

رو مخ شده

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چه سوالی داری گلم؟

سوال ندارم عزیزم... هدف استارتر از اینکه هی لینک این تاپیکو میذارم نمیدونم چیه... رو مخمه 😑 ی نگاه بندازین ب پستا... خودشم جواب نمیده اصلا... فقط لینک میذاره