2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50711 بازدید | 500 پست
بنظر نمیاد

میشه منو راهنمایی کنید 

من تازه وارد بورس شدم وبرای بچه هام کد بورسی گرفتم وعرضه اولیه میخرم

بهم میگن سود کردی بفروش ولی من دوست دارم نگه دارم تا چند سال 

نظر شما چیه 

ممنون اگه جوابمو بدید

میشه منو راهنمایی کنید  من تازه وارد بورس شدم وبرای بچه هام کد بورسی گرفتم وعرضه اولیه میخرم ...

۳ تا ۶دماه نگهداریش توصیه میشه،تو کانال ویدئویی که گذاشتم نحوه عملکرد عرضه ها اولیه رو ببینید ،بعضی از عرضه ها ارزش نگهداری تا چند سال رو ندارن،بعد از سودشون اونا رو با سهمای شرکت های بزرگ و آینده دار جا به جا کنید و ۲۰ سال بزارید بمونه،ان شاءالله سود خوبی میده بهتون

و همینطور طلا،از طلا برای بچه ها غافل نشید

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون خیلی لطف کردید که پاسخ دادید فیلماتونو کجا میتونم ببینم

تو کانال تلگرام یا کانال آپارات

Mrtraderiran 

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

یکی از دوستان تهران الان گفت فردا پالایشی ها و شستا اگر باز شوند با  ٪‏٣٠- باز میشن و با خاک یکسان میشیماین بازار ترسیده دیگه بازار نمیشه 

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
من دوتا سوال دارم ؛ اول اینکه من رمز پویای ندارم اینو چطور باید گرفت؟؟چند نرحله داره برای گرفتنش؟ ...

دارادوم همون نمادپالایش ازساعت ۱۲ونیم تا۲ظهر

برای رمزدوم هم بروبانکی ک حساب داری از خودپردازش رمز پویابگیر گوشیتم ببر تواینترنتم سرچ کن برای برنامه بانکی ک حساب داری مثلامن تجارتم برنامش همراز 

برای دارادوم هم چون تمدید شده پیشنهاد میکنم تاروزای اخر صبرکنی ببینی بازار چطوره تا۲۶ فرصت داری