2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50710 بازدید | 500 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان احراز هویت اینترنتی انجام دادید ؟ کد را از سجام ارسال کردن حالا برای احراز هویت اینترنت ...

برنامه سیگنال رو نصب کن راحت میتونی احراز هویت غیرحضوری انجام بدی فقط برای امضا باید حتما بری پیشخوان که زمان زیادی نمیبره 

ولی کارگزاری مهرآفرین شنیدم کلا امضاهاشم غیرحضوریه

سلام.بی زحمت منوراهنمایی میکنید.مامیخوایم قرعه کشی ماهانه ماهی یک ملیون بزاریم که بیست ماهه میشه بیست تومن.حالاشوهرم میگه نزاریم .همون ماهی یک‌ تومنو باهش سهام بخریم.تایک سال به نظرتون کارخوبیه ضررنمیکنیم

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)
سلام.بی زحمت منوراهنمایی میکنید.مامیخوایم قرعه کشی ماهانه ماهی یک ملیون بزاریم که بیست ماهه میشه بیس ...

خب باید ببینید چ سهامهایی میخرید

ولی کلا در طولانی مدت بورس صد درصد بهتر از صندوقه

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

بهترین راه سود کردن توی بورس آموزش هست فاندامنتال و تکنیکال

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...
ممنون یه مقداری داشتم تقریبا مصف خونه مورد نظرم میخاستم با وام و...بقیش جور کنم و بخرم  ب پیش ...

خوشبحالت ک ب موقع خرید فروش میکنین

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
زمان فروش سهم بستگی به مدت زمان نگهداری شما از سهم داره باید اخبار سهم رو دنبال کنید، نمودار قیمتیش ...

قبلنم پرسیدم

ی مقدلرحکشتی وشستا بخرم نگه دارم تا یکی دوسال خوبه؟

ورود کنم؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
ممنونم که قابل میدونید تجربیاتمون رو اونطرف خدمتتون هستیم    

کانال دارین؟

چرا اینقدر همه سهما داره منفی میشه؟؟ من از دوهفته پیش افتادم تو سرازیری..کسی میدونه کی تموم میشه؟؟؟ ...

چقدر داشتی ک شد ۲۰میلیون؟وتو چ مدت بی زحمت اگ دوست داشتی بگو

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
من ٤٠برابر سود كردم سال ٨٢ اندازه ٥٠٠هزارتومن سهم خريدم ديگه ازش بيخبر بودم تا شنيدم بورس رشد كرده ...

ببخشید ولی سال ۸۲، ۵۰۰ تومن پول خیلی زیادی بود

بنظرم سودتون خیلی کم بوده

یه نفر اینجا گفته بود فامیلشون سال ۸۵، ۵۰۰ تومن سهم خریده الان شده ۹۰ میلیون