2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50710 بازدید | 500 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا این صندوقا تو اطلاعاتشان زده ۵۷۸ درصد سود یکسال . یعنی واقعی انقد سود میده یا آدم خودش سهام بخ ...

خب اینا سبد گردانای حرفه ای دارن برا کسی که وارد نیست بده به اینا خوبه سود خوبی میدن. پارسال تا ۹۰۰ درصد هم سود دادن.

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
خب اینا سبد گردانای حرفه ای دارن برا کسی که وارد نیست بده به اینا خوبه سود خوبی میدن. پارسال تا ۹۰۰ ...

آره چون ما ام تازه واردیم شوهرم راضی نمیشه همینطوری سهام بخریم من گفتم این صندوقا مطمعن تره 

ببخشید یه سوال دیگه واقعا سر سال اصل پول و با سودش میدن بدون درد سر ؟ الان مثلا همین صندوق هستی بخش آگاه با نماد آگاس رو راحت میشه آنلاین خرید 

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

خب اینا سبد گردانای حرفه ای دارن برا کسی که وارد نیست بده به اینا خوبه سود خوبی میدن. پارسال تا ۹۰۰ ...

کدومشون ۹۰۰ درصد سود داده؟ شما میدونید بازم کدوم صندوق بهتره

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

آره چون ما ام تازه واردیم شوهرم راضی نمیشه همینطوری سهام بخریم من گفتم این صندوقا مطمعن تره  ب ...

اره میدن خیالت راخت فقط طبق قراردادی که میبندن یه درصدی برمیدارن که ارزشش داره 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

من 1تومن سهام گرفتم 500 عرضه اولیه و 500 وبلمت دسش نزنم تا سال دیگه همی موقعه تقریبا چن مبشه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

اولین اصل توی بورس اینه که صبر داشته باشی بازار بورس مکانی است برای پولدار شدن کسایی که صبر دارن و بی پول شدن کسایی که عجول اند

قبل از انتخاب و خرید هر سهمی حد ضرر و حد سود خودتون رو مشخص کنید و مشخص کنید هدفتون کوتاه مدته یا میان مدت یا بلند مدت

این از تجربه من🙂😊

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود