در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
خیلی از تازه واردهای بورس از بس تبلیغشو دولت تو این دوماه کرد پول نون شبشون رو آوردن گذاشتن بورس واقعا نمیتونستن صبر کنن و طولانی مدت به بورس نگاه کنن من واقعا بهشون حق میدم با این اضطراب تو صف فروش وایمیستن.احساس میکنم این دو روز با سبز شدن این صف های فروش رو جمع میکنن.بعدا شاید بازم ریزش باشه فقط خدا از سیاست اینا سردرمیاره
خیلی از تازه واردهای بورس از بس تبلیغشو دولت تو این دوماه کرد پول نون شبشون رو آوردن گذاشتن بورس واق ...
میخوان بگن حقوقی فداکاری کرد دلشون به حال این ملت بدبخت سوخت سهماشونو خریدن.نمیگن بدبخت پس انداز چندسالشو نصفشو به باد دادیم تو بورس.اه واقعا دلم برا ملت میسوزه خیلی گناه داریم هممون
بنظر من تا عرضه دارا دوم بازار رو نگه میدارن بعد از اون الله اعلم
اره آفرین باهات موافقم.به نظرم هر چی هست باید بفروشیم اگه از اصل پول کم نشده و فقط سود کم شده.نباید طمع کرد.به حرف آدمایی هم که ادای آدمای بورسی رو درمیارن میگن سهام داری کنید نباید گوش کرد.احساس میکنم دولت کسری بودجه و نقدینگی شو داره از بورس جبران میکنه