2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی ولی ناف درد

408 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من این ماه واسه بارداری اقدام کردم الان ۳۴روز از پری قبلیم میگذره سینه هام مثل همیشه که قبل پریود درد میکرد درد میکنه تا الان چندبار بی بی چک گذاشتم همش منفی بود ولی یه درد ریزی کنار نافم دارم یه حالت کشیدگی نمیره چیه به نظرتون ؟ 

نرفتین آزمایش بدین ؟

به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک ممکنه اشتباه نشون بده برین آزمایش بدین 

به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤
نه دیگه کلا سه روز پشت سر هم بی بی گذاشتم دیدم منفیه کلا از فکرش امدم بیرون تا ببینم ماه اینده چی می ...

من هرماه بعد اقدام همه علایم بارداری رو دارم ممکنه برا شماهم از علایم اقدامت باشه اگه میخوای مطمئن شی برو آزمایش بده 

من هرماه بعد اقدام همه علایم بارداری رو دارم ممکنه برا شماهم از علایم اقدامت باشه اگه میخوای مطمئن ش ...

نه من که کلا چون فقط یبارم اقدام کردم یجورایی با سه تا بی بی چک منفی حدود ۹۰ درصد احتمال میدم نشده اصلا رفتم کیت تخمک گذاریم گرفتم واسه ماه بعد نمیدونم چرا ناف درد گرفتم فقط