یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب به نظرم پسراتون رو جوری تربیت کنید که جارو کردن یا دستمال کشیدن یا ظرف شدن تو خونه ای که اشغال میریزن توش یا غذا میخورن توش کار نرمال و طبیعیه لطفا تلاش کنید نصل بعد و دخترانتون پیر نشن در اوج جوانی و همینطور پسراتون با شعور و مسئولیت پذیر باشن
( البته منظورم اون دسته از آقایونی تیست که اکثر تایم شبانه روز رو بیرون مشغول زحمت کشیدن و کار هستن و دیگه توانی برای کمک کردن ندارن )
نیروی جسمی مرد از زن بیشتره حتی از نظر علمی حجم توده عضلانی مردان از زنان بیشتره
عزیزم ما خانوما اصولا کسی نگفته کار کنیم بیرون ولی شرایط اقتصادی و مستقل بودن خانوما برای همین کار کنن برای همین یه کاره پاره وقت کافیه برای خانوم .....من دوست دارم تو خونه کار هنری انجام بدم یا بیرون حدود 5 ساعت همین ☺دوست ندارم خیلی بیرون باشم....دوست دارم خرج خونه بر عهده نرد خونه باشه مرد و غرورش