2777
2789
عنوان

زن شاغل اگه متاهل باشه بازم اغلب وظایف خانه رو دوشش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 55 پست
بستگی به خود زن و همسرش هم داره. مردهایی داریم که تو خونه پا به پای زن کمک میکنن و کار میکنن. زنهایی ...

هرررررچی هم مرد کمک کنه فشار روی زنه 

اینو هر زن متاهلی کاملا درک میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیروی جسمی مرد از زن بیشتره حتی از نظر علمی حجم توده عضلانی مردان از زنان بیشتره

من برای همین شغلمو کنار گذاشتم 

چون هم همه درامدم میرفت هم باید تو خونه ام کار میکردم  سنمم کم بود

خب به نظرم پسراتون رو جوری تربیت کنید که  جارو کردن  یا دستمال کشیدن  یا ظرف شدن تو خونه ای که اشغال میریزن توش یا غذا میخورن توش کار نرمال و طبیعیه   لطفا تلاش کنید نصل بعد و دخترانتون پیر نشن در اوج جوانی  و همینطور پسراتون با شعور و مسئولیت پذیر باشن 

( البته منظورم اون دسته از آقایونی تیست که اکثر تایم شبانه روز  رو بیرون مشغول زحمت کشیدن و کار هستن و دیگه توانی برای کمک کردن  ندارن ) 

از_خودتون_شروع_کنید#  

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
من شاعل بودم خیییییییییلی سهت بود، دیگه باردار ک شدم نرفتممممممم😆فشار روم زیاد میشد دو روز دیگه یه ...

دقیقا

من مجردم و تو خونه مسئولیت خاصی ندارم و شاغلم

میتم خونه حال دوش گرفتنو فقط دارم و یه ورزش کردن

دیگه جونی واسم نمیمونه که

خب به نظرم پسراتون رو جوری تربیت کنید که  جارو کردن  یا دستمال کشیدن  یا ظرف شدن تو خ ...

عزیزم

همین کارهای سطحی رو هم انجاممم بدن بازممممم ۸۰ درصد کارها میمونه و خانم خونه

نیروی جسمی مرد از زن بیشتره حتی از نظر علمی حجم توده عضلانی مردان از زنان بیشتره

عزیزم ما خانوما اصولا کسی نگفته کار کنیم بیرون ولی شرایط اقتصادی و مستقل بودن خانوما برای همین کار کنن برای همین یه کاره پاره وقت کافیه برای خانوم .....من دوست دارم تو خونه کار هنری انجام بدم یا بیرون حدود 5 ساعت همین ☺دوست ندارم خیلی بیرون باشم....دوست دارم خرج خونه بر عهده نرد خونه باشه مرد و غرورش

از همه بدترش اینه که انتطار دار ن با اون حجم کار و مشغله  همیشه خوشگل و مرتب و هیکل درست بمونیم

اخ دقیقا

درد منم همینه

منکه مجردم حال ندارم همیشه اوکی باشم وای به حال کسی ک کارهای خونه رو بکنه

خیر  باید تقسیم وظایف صورت بگیره  و توی جلسات آشنایی مطرح بشه این موضوع

عزیزم گفتنی راحته

تو زندگی ک ادم بره کدوم مردیه بیاد اشپزخونه و سرخود کارها رو بکنه

چیزیکه من میشنوم اقایون بزور اشغالا رو تا سر کوچه میبرن