۱۲۰در ۸۰
چندجا اکواریوم ب مدت چندماه میچرخوندم اگ اون موق جهتارو هم بلدنبودم حداقل یکیش جهت درست بوده
ضمم اینکه ی اکواریومم تومحل کارش گذاشت
محل کار دوتامون بود مابخاطز اون کار مهاجرت کردیم کلی هزینه کردیم و زحمت کشیدیم تاقبل اکواریومش خیلی خوب بود بعدش تمامی روسای سازمان چپ کردن حتی کسایی ک التماس میکردن قبول کنیم کارشونو هنوز ک هنوز بعدیکسال هنوز تسویه نکردن کلیم ضربه اعتباری زدن ازون بدتر ماهیا الکی الکی میمردن چندباری دو س تا اکواریومی صحبت و خواهش کردیم اومدن بررسی میگفتن هیچ نقصی نداره درست دارین مراقبت میکنن.مخصوصا ماهیارو میدیدیم باردار میشن زاد ولدشو نه
براب ما ک خوب نبود.تنه درختامم ده ساله دارم چندتاخونه عوض کردم تازه فهمیدم حتی مشکلات خانوادگی خودمم ازونابوده نماد بی ریشگیه ما درختو ب برگ و شاخ و ریشش میشناسیم تنه خالیش برا من خوش یمن نبود اگ بهت بگم ی عالمه گلدون داشتم الان یدفه یادم اومدک روی همین درختامیذاشتم بعنوان میز شاید باورت نشه همشون پرپر میشدن ریشه نمیزدن ینی رشدشون متوقف میشد پاجوش نمیزدن
جالبترش اینه ک چندتاازینارو ی اقایی ک خواستگار ده سالم بود اگ دور میشد یاجواب منفی میدادم کارش بیمارستان میکشید باوجود علاقه دوطرفه ده سال اون عشق طول کشیدریشه نزد چون دوس داشتم ی عالمه از باغشون برام شاخه خشک و تنه میورد همه اتفاقارو الان مرور میکنم میبینم بی تاثیرنبوده