2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
کپی منی  منم کالری شماری میکنم تا الان ۵ ‌کیلو لاغر کردم از ماه رمضان شروع کردم ولی خیلی کنده& ...

من یه هفته گرفتم یه کیلو کم کردم😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
انقدر ذوق کردم دیدم جواب داد

منم😍 داشتم جیغ میکشیدم دیگه😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه هفته گرفتم یه کیلو کم کردم😂

منم هفته اول یک کیلو و نیم کم کردم

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
😂😂😂 بیا همشو بدم بهت من 73 کیلو ام😵 قدم 160

کاش میشد 😩😩 منم برنامه کالری شمار رو نصب کردم ولی نشد ک نشد ای خدا یه نظری بهم کن تو این بارداری بشم ۸۰ کیلو بعد زایمان بشم ۷۰ قول میدم از چاقیم شکایت نکنم🤲🤲🤲🤲☺☺☺

❤️

کالری شماری کن عزیز

برنامشم نصب کردم‌ نشد نتونستم کلا کم اشتهام باتوجه ب کالری شمار باید ۲۷۰۰ کالری مصرف میکردم که خودمو ب آب و آتیش میزدم آجیل و موز و شیرموز و اینا میانوعده ک مصرف میکردم بزور میرسوندم ب ۱۷۰۰ دیگه ولش کردم

❤️