صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
کپی منی منم کالری شماری میکنم تا الان ۵ کیلو لاغر کردم از ماه رمضان شروع کردم ولی خیلی کنده& ...
من یه هفته گرفتم یه کیلو کم کردم😂
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم
کاش میشد 😩😩 منم برنامه کالری شمار رو نصب کردم ولی نشد ک نشد ای خدا یه نظری بهم کن تو این بارداری بشم ۸۰ کیلو بعد زایمان بشم ۷۰ قول میدم از چاقیم شکایت نکنم🤲🤲🤲🤲☺☺☺
برنامشم نصب کردم نشد نتونستم کلا کم اشتهام باتوجه ب کالری شمار باید ۲۷۰۰ کالری مصرف میکردم که خودمو ب آب و آتیش میزدم آجیل و موز و شیرموز و اینا میانوعده ک مصرف میکردم بزور میرسوندم ب ۱۷۰۰ دیگه ولش کردم