2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد کمد دیواری

538 بازدید | 54 پست

سلام

من دوتا اتاق دارم که جابرا کمد دیواری هاش عرض ۲ وارتفاع ۳میشه حدودا وعمق ۶۰حدودا.

میشه راهنمایی کنید چجوری بزنم عکس کمد خونه هاتون هم لطفا اگه میشه بزارید برام ایده بگیرم.میخوام تو هردوتاش جارختخواب داشته باشم و کمد لباس وکشو.یجا براجاروبرقی هم تو یکیش باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من از این قدیمی هاست ولی لامصب هرچی توش وسایل میزارم پر نمیشه 😐 حتی یه قسمتشم دادم جاریم رخت خ ...

ماشاءالله به این کمد دیواری، غاریه برای خودش😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

كمد ديواري هاي من عاليه درها كشويي داخل كمدم هم پايينش دو تا كشو دار در مجموع هشت تا كشو داره بغلهاش هم طبقه بندي شده بزاي كيف و كفشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خودمم ریلی بیشتر دوست دارم ولی مهم طرح داخلشه

من یه کمد دیواری دارم هم جای رخت اویزه هم رختخواب هم کشو هم بالاش جای وسیله اضاافه عالیهه

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!