2777
2789
عنوان

چرا چاق نمیشم 😭

334 بازدید | 31 پست

صورتم خیلی لاغر شده. دلم نمیخواد دیگه به بجه شیر بدم آخه رنگ و رو نمونده برام .چشمام گود افتاده. 😔 زشت شدم اعصابم خرابه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مکمل میخوری؟

مولتی ویتامین میخورم. کلسیم میخورم آهن میخورم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
وقتی زمانش تموم شد انقدر بخور چاق شی عزیزم

آخه الان یه جور شدم دماغ و گوشام ضایس 😶

بَده خوش اندام هستی در عوض!!! به قسمت خوب ماجرا فکر کن یه مادر خوش اندام  ،بهتر از یه مادر چا ...

خوش اندام بودم الان رو به لاغر مردنیم 😑

ماسک گل رس یکی از قدیمی ترین ماسک طبیعی هست که باعث از بین رفتن شل شدگی ماهیچه های صورت میشه

میتونی استفاده کنی

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه