2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 26 پست
با امپول دفع کردی؟ منم تجربه اش دارم واقعا سخته منم استرس دارم دیگ سپردم بخدا حتما قبل اقدام عکس ر ...

من لوله مو از دست دادم.ولی عمل نکردم باامپول جذب شد.بخاطر کرونا عمل نکردم استراحت مطلق بودم.اره واقعا عکسو باید بگیرم.

به شما چی گفتن علتشو؟

با امپول دفع کردی؟ منم تجربه اش دارم واقعا سخته منم استرس دارم دیگ سپردم بخدا حتما قبل اقدام عکس ر ...

واقعا اگر خدا بخواد میشه اگرم نخواد که دیگه از دست ماها کاری برنمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دکتر زیاد رفتم ولی گفتن یه اتفاقیه که پیش میاد واسه هرکسی.والا جواب درست و حسابی نگرفتم.عکس نگر ...

نه ریسک نکن دنبال علت اش بگرد 

چون کسی ک خارج رحم شده مجدد امکانش هست بشه دوباره من قبل اقدام همه ازمایشهل انجام دادم عکس رنگی پاپ اسمیر سونو ازمایش خون ...همه خداروشکر خوب بود یه تاپیک بود همخ اونای ک خارج رحم شدن گفته بودن از همسرشون بوده ماهم ازمایش دادیمو متوجه شدیم بعلله تحرک اسپرم پایین بخاطر همین هم تخمک لقاح یافته نتونسته ب رحم برسونه خودش رو ...

خیلیا هم ک بخاطر چسبندگی لوله و یا عفونت و پیچ خوردگی لوله خارج رحم شدن

خارج رحمی بی علت نیست

🌷
نه ریسک نکن دنبال علت اش بگرد  چون کسی ک خارج رحم شده مجدد امکانش هست بشه دوباره من قبل اقدام ...

وای جدی یعنی از اسپرم هم میشه!!!!باز من خوش خیال سه تادکتر رفتم گفتن نه ربطی به شوهر نداره.

وای خدانکنه دیگه دومرتبه😥.چه روزای پراسترس و بدیه خدا به همه مون رحم کنه.بخاطر این کرونای لعنتی هیچ جا نرفتم دیگه عکس رنگی و ....ولی دیگه پیگیری میکنم

وای جدی یعنی از اسپرم هم میشه!!!!باز من خوش خیال سه تادکتر رفتم گفتن نه ربطی به شوهر نداره. وای خدا ...

حتما پیگیری کن عزیزم توکلت بخدا استرس نداشته باش قرار نیست چون یکبار اتفاق افتاده بارم تکرار بشه

🌷
حتما پیگیری کن عزیزم توکلت بخدا استرس نداشته باش قرار نیست چون یکبار اتفاق افتاده بارم تکرار بشه

آره حتما.هرچی صلاحه

از ته دلم برای شماهم دعا کردم عزیزم.انشاالله به زودی زود وبه راحتی باردار بشی.وبسلامت زایمان کنی🥰