سلام
من دوبار پشت سر هم بارداری خارج رحم داشتم وهردو بار هم جراحی شدم خدارو شکر برای بار سوم طبیعی باردار شدم والان پسرم سه سالشه خیلیها راجع به این موضوع سوال داشتن که اینجا برام پیغام گذاشتن یا تو وبلاگم خصوصی پیغام دادن هر سوالی دارید در خدمتم خوشحال میشم تجربیاتمو در اختیارتون بگذارم
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
من دو هفته عقب انداختم بی بی چک میزدم و منفی بود برای همین رازیانه و سیاهدونه و گیاهای قاعده اور میخ ...
میگم بنظرت منم از این دارو گیاهیا بخورم زودتر جواب بده چون چند روز پیش بستری شدم امپول زدن بهم از فرداش دردام شروع شد الان اصلا نمیتونم کار کنم همش افتادم تو جا
میگم بنظرت منم از این دارو گیاهیا بخورم زودتر جواب بده چون چند روز پیش بستری شدم امپول زدن بهم از فر ...
اره بخور بخدا من که امپول نزدم فقط دارو گیاهی خوردم و بااونا سقط اش کردم
رازیانه پودر کن دم کن روزی سه چهار لیوان بخور یا زعفرون غلیظ و سیاهدونه بخور و از همه بهتر عروسک پشت پرده ب عطاری بگو برای دفع بقایا سقط تا بهت بده بعد روزی چهار تا گل بزار تواب بیست دقیقه بجوشه تلخع بخور قبل خواب تا سه شب من شب چهارم دردم گرفت و از فرداش تو پنج روز بتام از 400 صفر شد
سلام منم ابانماه سقط داشتم توهفته ششم طبیعی بود بخاطر مسافرت رفتنم بعدتوی تیرماه چندروز عقب انداختم بیبی چک گرفتم زود خط دوم تیره شد اصلا نه دردی نه خونریزی فقط یکم سمت چپم دردمیکرد که درست ۱۵ تیر درد شدیدی صبح داشتم بیمارستان رفتم عمل بازشدم ولوله سمت چپم ترکیده بود که خداروشکر دکترم بااینکه لوله بازشده بود حفظش کرد البته من قبلش سونو رفته بودم تشخیص داده بودم داخل رحم هست
من قبل اقدام ۲۰ روز رازیانه دم میکردم میخوردم وهمسرم هم که واریکوسل داشت عمل کرده بودم به نظر من داروهای باروری هم چه گیاهی چه شیمیایی باعث خارج رحمی میشن