2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری خارج از رحم (EP)

| مشاهده متن کامل بحث + 551812 بازدید | 4843 پست
من دو هفته عقب انداختم بی بی چک میزدم و منفی بود برای همین رازیانه و سیاهدونه و گیاهای قاعده اور میخ ...

میگم بنظرت منم از این دارو گیاهیا بخورم زودتر جواب بده چون چند روز پیش بستری شدم امپول زدن بهم از فرداش دردام شروع شد الان اصلا نمیتونم کار کنم همش افتادم تو جا

لایک نکنید لطفا🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم بنظرت منم از این دارو گیاهیا بخورم زودتر جواب بده چون چند روز پیش بستری شدم امپول زدن بهم از فر ...

اره بخور بخدا من که امپول نزدم فقط دارو گیاهی خوردم و بااونا سقط اش کردم

رازیانه پودر کن دم کن روزی سه چهار لیوان بخور یا زعفرون غلیظ و سیاهدونه بخور و از همه بهتر عروسک پشت پرده ب عطاری بگو برای دفع بقایا سقط تا بهت بده بعد روزی چهار تا گل بزار تواب بیست دقیقه بجوشه تلخع بخور قبل خواب تا سه شب من شب چهارم دردم گرفت و از فرداش تو پنج روز بتام از 400 صفر شد

🌷
اره بخور بخدا من که امپول نزدم فقط دارو گیاهی خوردم و بااونا سقط اش کردم رازیانه پودر کن دم کن روزی ...

مرسی گلم فردا از دکترم میپرسم چون امپول زدم میترسم خودسر بخورم خیلیم درد دارم با این وضع منو ببینه بستریم نکنه خوبه

لایک نکنید لطفا🙏
مرسی گلم فردا از دکترم میپرسم چون امپول زدم میترسم خودسر بخورم خیلیم درد دارم با این وضع منو ببینه ب ...

عزیزم من امروز ازمایش شوهرم بردم و حدود 52 درصد اسپرم هاش کلا مردن و کم تحرک بقیه..

من خودم هیچ مشکلی نداشتم بنظرم منم بخاطر اسپرم شوهرم خارج رحم شدم حتما شماهم ازمایش بدید

🌷

خانوما توروخدا هر کسی میدونه کمک کنه

بی بی چک بارداری خارج از رحم رو نشون میده؟ 

بعد میشه حاملگی خارج از رحم باشه ولی پریود منظم باشه؟ببخشید  من پریود شدم لخته سفید کوچیک ازم دفع شد سرچ کردم میگن میشه بارداری خارج از رحم باشه

سلام اس اگهدهستی جواب بده ممنون من بعد دوبار خارج از رحم اخرش لاپاراسکوپی کردم و لولمو دراوردن ولی ه ...

تا ۱۰ روز بعدش طبیعیه بعد ۱۰ روز کم کم خون روشنتر  میشه بعدم ترشح سفیدمیشه 

سلام منم ابانماه سقط داشتم توهفته ششم طبیعی بود بخاطر مسافرت رفتنم  بعدتوی تیرماه چندروز عقب انداختم بیبی چک گرفتم زود خط دوم تیره شد اصلا نه دردی نه خونریزی فقط یکم سمت چپم دردمیکرد که درست ۱۵ تیر درد شدیدی صبح داشتم بیمارستان رفتم عمل بازشدم ولوله سمت چپم ترکیده بود که خداروشکر دکترم بااینکه لوله بازشده بود حفظش کرد البته من قبلش سونو رفته بودم تشخیص داده بودم داخل رحم هست