2777
2789
عنوان

کارای شوهرم

175 بازدید | 10 پست

خیلی رو مخم ه دلم مخاد بذاره برع ازخانه دیگ‌نبینمش خستم کرده از بددهنیش و خیانتش و کارای دیگ دیگ واقعا خسته ام امشب مخام بیاد بش بگم دیگ نمخامش بره تاراحتم بذاره

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

بارداری؟

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دلم ب حال بچه هام میسوزه ک سرزندگیمم ولی مخام شوهرم منو ول کنه بره گمشه 

نمیشه عزیزم تو این مملکت بس صاحب سخته تو تا بچه بزرگ کردن بشین باهاش حرف بزن اگر هم همه راه هارو رفتی سعی کن بیخیالش باشی درواقع طلاق عاطفی حداقل اگر واقعا خواستی جدا بشی بگو تمامه شرایط تو و بچه هات رو فراهم کنه بعد

نمیشه عزیزم تو این مملکت بس صاحب سخته تو تا بچه بزرگ کردن بشین باهاش حرف بزن اگر هم همه راه هارو رفت ...

حرف زدم خیلی بی فایده منو مقصر همه چی میدونه طلاقمم نمیدع خیلی بش گفتم زیر باررنمیره 

وای خدا خودش کمکت کنه 

اصلا نمیفهمه دیوونم کرده  فک اینکه بم خیانت مکنه دیوونم مکنه منو جایی نمیبره و با یکی دیگ‌میره عشق و حال

اصلا نمیفهمه دیوونم کرده  فک اینکه بم خیانت مکنه دیوونم مکنه منو جایی نمیبره و با یکی دیگ‌میره ...

خدا ازش نگذره آدم بی معرفت بی وجدان اون زنا چه حرومزاده هایین با مردای متاهل راه میفتن