2777
2789
عنوان

موندم چجوری بگم بهشون

212 بازدید | 15 پست

خواهر شوهر و برادر شوهرم دارن میان خونمون

از شهر دیگه میان و باخونواده هاشونن

منم دیسک کمرم بدجوری اذیتم میکنه و با اینکه نیدونن اذیتم انا گفتن میان و خودشون کمکم میکنن

اما مهمونداری ک فقط غذا درست کردن تیست

مرتب کردن خونه، نشست و برخاستایی ک خیلی ادیتم میکنه اینا رو باید چکنم؟

واقعا دردام زیاده و غیر نستقیم هن ک بهشون گفتیم اما باز گفتن میان

چجوری بگم ناراحت نشن

خواهشا بی احترامی نکنین یا پیشنهادای نامتعارف ندین

میخوام همه چی محترمانه پیش بره

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

چرا همه میخوان جاری و خوواهر شوهرو رد بدن خجالت میکشن خخ چند دروز پسشم تاپیک بود جاریم میخواد بیاد چجوری بگم‌نیاد

حالم  خوبه درواقع عالیم     خدا جون عاشقتم چون با این اسم منو میشناسن نمیتونم نام کاربریمو عوض  کنم ☹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودشون گفتن کارارو میکنیم دیگه چه بی احترامی؟

یه جا بنداز تو خونه استراحت کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شوهرت باید صحبت کنه که نیان . شما هیچی نگو که خودتو خراب میکنی

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

هرجوری که بگی ناراحت میشن خودت نگیااا میگن داداشم‌و ازم گرفته نمیزاره بیاد ببینمش 

حالم  خوبه درواقع عالیم     خدا جون عاشقتم چون با این اسم منو میشناسن نمیتونم نام کاربریمو عوض  کنم ☹

اينو شوهرت بايد عقلش برسه بگه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

کرونا 

درست ترین و بهترین علت 

همین واقعیت رو مطرح کنید که همسایه یا همکار مبتلا شده و شما هم اعلام کردن که باید قرنطینه باشید چون مشکوک هستید ....

هم حقیقت هست و هم کار درست و هم کارت رو راه میندازه

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اوناا فقط خونه ات می خوان حالا شما هر بهانه ایی بیاری طرف بازم میاد

چون میگی گفتی بهشون دیسک کمر داری ولی بازم دارند میان

همسرت بهشون رک بگه 

یا به خانمش زنگ بزن بگووو امسال که وضع من اینجوری شد ببخشید که شرایط دعوت ندارم

ایشالله سری بعد که اومدید شهر مون حسابی ازتون پذیرایی می کنم فقط خونه خودم می مونید گفته باشم 

دیگه مطمئن هستم بازم میان هر چی شما بگی   

من جات بودم یه سری چیزهااا رو میذاشتم دم دست که دیگه نخوان کل خونه مو بگردن واسه وسیله هااا