2777
2789
عنوان

کسی از سونوگرافی سر در میاره؟؟؟.

160 بازدید | 18 پست

تو سونوگرافیم نوشته فولیکول در حال رشد و بالغ رویت نشد

فقط فولیکول ۱۰دارم روزه ۱۳پری

۳روز مونده ب تخمکگزاریم

یعنی این ۱۰امکان نداره رشد کنه؟

اره عزیزم هر روز دومیل دقیقا اضافه میشه خیلی هم عالی هستی یعنی روز تخمک گذاری فولی ۱۹ داری حدودا و عالیه 

تحرک کن که سر زمان ازادش کنی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره،یعنی بالغ نیس و رشد نمیکنه؟

نه عزیزم اونا نمیتونن بگن درحال رشده یا نه رشد سلولی با سونو مشخص نمیشه .به منم گفتن ۱۵ میله و تمام به جمله ها نگاه نکن 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
دیگ چیز دیگ چی بخورم خوبه؟پس فردام یه بار میرم سونو تو اقدامم خیلی دلم میخواد این ماه بگیره😭

منم پری شدم الهی بحق علی اصغر حسین دلت شاد بشه موز و یا روزی یه ویتامین ای و زینک یادت نره به رشد فولی کمک میکنه استرس استرس استرس ممنوع 

خب من روز ۱۳ ۱۰عم خیلی کوچیکتره ماله من بعد نوشته فولیکول ها از۴میل تا۱۰میله زیاده یه دونه هم ۱۰ ...

نه عزیزم فولی ۱۴ قابلیت باروری داره شما ۱۰ هستی فردا ۱۲ پس فردا ۱۴ پس اون فردا ۱۶ .مطمئن باش

منم پری شدم الهی بحق علی اصغر حسین دلت شاد بشه موز و یا روزی یه ویتامین ای و زینک یادت نره به رشد فو ...

دو ماهه هرررر نوع ویتامین و مولتی ویتامینی میخورم ۶ماهه چک میکنم فولیکولهام خوب بود این ماه فقط اینجوری شد 😔

عصرم میرم بادکش بندازم ببینم فرقی میکنه

ایشالا شمام دامنتون سبز میشه