2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن پول داشتم خریدم حالا میترسم پااین بیاد

وا یعنی چی خوب خریدی استفاده کن دیگه سال دیگه گرمی ۱.۵ بیشتره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آخه من شغل ندارم پولو و سودشو خرج میکردم زد ب سرم طلا گرفتم حالا انقده میترسم نمیدونم کارم درس بوده ...

کارت درست بوده طلا سرمایه زنه النگو بگیر بکن دستت هم ازش استفاده شده هم همیشه ارزش داره

بازم پول اومد دستت برو بخر

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

چی خریدی عکسشو بزار 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
به امید حق علیه باطل😀

نه عزیزم من فقط برای طلا گفتم که موقع هر انتخاباتی چند مدت قبلش بازار همچیش می‌کشه بالا وگرنه بعد ایشونم یکی میاد مثل خودش بدتر نباشه بهترم نیست وگرنه همشون روی باطل رو سفید کردن 

خانما من هی امروز فردا کردم طلا نخریدم حسابی گرون شد حالا موندم چیکارکنم مادرم میگه یه چیزایی برای جهیزیت بخر بنظرتون لوازم خانگی هم گرونتر میشن؟بجا طلا برم اونارو بخرم یا صبرکنم فقطم ۵ تومنه نهایت ۶

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
بچه ها سایت خرابه عکس نمیاد

ای شانس 😢

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘