2777
2789
عنوان

راسته میگن گوشی سامسونگ هنگ میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 74 پست

نه اصلا من اولین گوشیم سامسونگ بود ۷ سال استفادش کردم هیچیش نشد حتی یذره این یکیم سامسونگه سه ساله دارم دائم استفادش میکنم به خاطر درسم همش دیتا روشنه هنوز که مث روز اولش کار میکنه با اینکه ضد آب نیست تا حالا چندین بار شستمش حتی یه بار با مایع کف زدم بهش شستمش فقط یه روز داغ میکرد بعدش درست شد خودش (چون رفته بودم تو بیمارستان یه آقایی عفونت آمیبی داشت گوشیم تو جیبم بود ازش بدم میومد حس میکردم کلی آمیب چسبیده بهش شستمش😅)

برا منم جی 7، با شیرایتم مشکلی نداره بچم 

برای من یکساله اینطور شده هیچ جوره باهاش راه نمیاد بچه پر رو😆😆😆😆😆

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه ک . همه برنامه هاش ضروری ن.. کلا یکی دو تا بازی بیشتر نداره.... اونم طفلی نوبتی پاک میکنه و دا ...

باور کن خیلی هاش بیخودن 

من کلا 3 تا برنامه دارم.تلگرام واتساپ فییلتر شکن 

فیلم اصلا ندارم 

20 تاهم اهنگ...

مث تراکتور کار میکنه گوشیم

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
چه مدلی داری؟

سیزده ساله دارم از خانواده سامسونگ هنوزم هنگ ندیدم از اون سادهاش بگیر تا مینی گلکسی و Aو g و s همه مدل دارم 

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
باور کن خیلی هاش بیخودن  من کلا 3 تا برنامه دارم.تلگرام واتساپ فییلتر شکن  فیلم اصلا ندا ...

من تل و واتساپو لازم دارم همینام خیلی حجم گرفتن. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من تل و واتساپو لازم دارم همینام خیلی حجم گرفتن. 

فیلمارو حذف کن اهنگای قدیمی رو حذف کن عکسایی که گرفتین رو بریز داخل فلش هارد یا کامپیوتر 

برنامه ها جز پیام رسان حذف کن 

از هر کسی برنامه نریز خودت دانلود کن 

کلا از شریت و زاپیا استفاده نکن بیخودن گوشیت ویروسی میشه 

عکس و فیلم و اهنگ از کسی خواستی بریزی بگو از تل یا واتس برات بفرسته 

بازی نذار بمونه تو گوشیت فاتحش خونده میشه 

گوشیت تو شارژ استفاده نکن 

30 درصد بزن شارژ 80 درصد شد بکش

اینارو رعایت کنی هنگ نمیکنه 

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
فیلمارو حذف کن اهنگای قدیمی رو حذف کن عکسایی که گرفتین رو بریز داخل فلش هارد یا کامپیوتر  برنا ...

اوکی مرسی عشقم😍😍

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2790
2778
2791
2779
2792