2777
2789

تابستون که بیهوده داریم پشت سر میذاریم..پاییز و زمستان امسال هم که دیگه معلومه... سالی که نکوست از بهارش پیداست 

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم 

کتاب 

گوشی 

موزیک 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

درس میخونم بیشتر

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
کار میکنی؟خشبحالت

اره . تازه چند جا هم کلاس میرم . حسابی سر خودمو شلوغ کردم . ک گاهی ب کار خونه هم نمیرسم . البته کسی هم خونه ما نمیاد . بخاطر کرونا تعطیل شده رفت و امد چ بهتر   

کاربر قدیمی هستم.   

به یمن وجود دختر کوچولوم پنج ماهه دلم میخاد به اراده خودم بخابم به اراده خودم بیدارشم اما نمیشه انقدر وقت کم میارم دلم میخاد اول کلی بخابم بعد پاشم بیفتم به جون خونه که کلی تمیز کاری میخاد نگین پس چطور میای نی نی سایت دخملی که تو بغلم داره شیر میخوره وخوابه میام که کل روز همینجوره 

اگه اهل  اشپزی هستی برو ابتکار عمل بخرج بده توی اشپزخونه ..

اگه اهل فیلم و سریالی یه لیست از فیلمای بروز دنیا تهیه کن و اونارو ببین ..

اگه اهل مطالعه ای از کتابای داستایوفسکی شروع به خوندن کن مثلا(توصیه میکنم سراغ رمانای بی سر و ته و الکی نری )

با فک و فامیلا در ارتباط باش /بهشون زنگ گبزن ویدئو بده //

دکوراسیون خونه رو باسلیقه تر بچین وقتی بیکاری ..

بزن برقص با موزیکای خوب

آرایش کن یا از کانالای ارایشی یوتیوب برو آرایشای جدید یادبگیر