2777
2789
برادر جاریم 31سالش بود شب خوابید صبح پانشد😢 پسردایی مامانم 28سالش بود یه بچه دو ساله داشت تصادف کر ...

من عاشق از این جور مرگام میخوابن بعد دیگه بیدار میشن 

ای میدونی چیه 

اخه اینایی که میمیرن تو خواب روحشون میره پیش یکی از مرده هاشون وقتی برنمیگردن جسم میمیره 

اینو یکی فامیلامون مرد دوباره زنده شد میگفت  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی از پسر عموهام مجرد بود مردش بعد 40 روز هم اون یکی پسر عموم مردش یعنی دوتاشونم برادر بودن  ...

دوتاشونم تو ولادت های هر کدوم از اماما فوت کردن دو تاشونم جوون بودن هیچ بدبختا ازدواج نکرده بودن .                                                                                 پسر عموم که فوت کرد بعد 40 روز که اون یکی فوت کرد عموم بیچار قبل فوت اون یکی پسرش خواب دیده بود که این پسرش کنار اونی یکی پسرش که فوت کرده وایساده بعدش پاشده بود از خواب دیده بود اونم فوت کرده

من عاشق از این جور مرگام میخوابن بعد دیگه بیدار میشن  ای میدونی چیه  اخه اینایی که میمیر ...

جالبش اینجاست که مرده ها نمیزارن بری

دعا کنین منم اینطوری بمیرم 

البته الان نه   ولی در کل مرگم اینطوری باشه

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

خالم سکته قلبی کرد دست پسر بزرگشو گرفت  محکم فشرد بهش گفت مواظب خودت باش فوت کرد که پسر خالم فکر کرد مامانش خوابید رفت از اتاق بیرون که به باباش بگه مامانم خوابید و دیگه دلش درد نمیکنه باباش که اومد داخل اتاق بیمارستان دید خانمش فوت کرده ۳۵سالش بود یه پسر ۷ساله داشت و یه دختر ۴ساله اما عجیب میزنه خالم فوتش بدون هیچ علایمی فوت کردفقط همون روز دل درد داشت و تو بیمارستان تموم کرد 

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 
دوتاشونم تو ولادت های هر کدوم از اماما فوت کردن دو تاشونم جوون بودن هیچ بدبختا ازدواج نکرده بودن . & ...

بیچاره عمو و زنموت  

واقعا؟ ضربه مغزی چی؟

ضربه مغزی دیگه نه عزیزم، وقتی قلب بمیره مغز امید داره که برگرده وهمه تلاشش رو میکنه قلب رو زنده کنه، ولی وقتی مغز بمیره دیگه هیچ امیدی نیس سلطان کل بدن مغزه که در بدن فرمانروایی میکنه

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
دوتاشونم تو ولادت های هر کدوم از اماما فوت کردن دو تاشونم جوون بودن هیچ بدبختا ازدواج نکرده بودن . & ...

پسر عمو بزرگم همون اولی که فوت کرد بدبخت رئیس بانک بود یه ماشین 206 صندوق دار برا باباش گرفته بود یه خونه بزرگ برا باباش گرفته بود بیچاره عموم اونارو میبینه دق میکنه

خدا همه رفتگان رو بیامرزه یه مورد دیگه هم بگم که البته متاسفانه خودخواسته بوده

چهار ماه پیش یکی از اقوام 56سالش بود بر اثر کرونا فوت میکنه سه روز بعدش زنش قرص میخوره بچه هاش میبرنش بیمارستان تو بیمارستان فوت میکنه بعد ازاون ور پسر31سالش از بیمارستان میزنه بیرون و میره ناصر خسرو قرص میخره میره بهشت زهرا سر خاک باباش میخوره

اونم فوت میکنه مثل فیلماست ولی متاسفانه حقیقت داره😢

الان هم دو تا دختر مونده از اون خانواده