سلام من با برنامه ایزی تریدر وارد شدم خودم مامانم میخدواد وارد بشه دوتا ایزی تریدر روی یه گوشی نمیشه برنامه دیگه ای واسه مفید هست اون و برای مامانم نصب کنم ایزی تریدر هم که واسه خودم آخه گوشی نداره با گوشی من مبخواد بره
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
چرا میزنم رمز عبور فراموش شده میگه برای ایمیل میره من روز اول ایمیل ندادم. منظور از رمز عبور چ ...
والا در این حد وارد نیستم دیگه فقط خواستم از دست سرزنش ها نجاتت بدم این دو تا اسم رو دادم 😁😁😁😁
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت