2777
2789
عنوان

نظر مامانم در مورد کلاس موسیقیم

124 بازدید | 22 پست

بهش میگم میخوام برم سه تار ی گوشواره هایی دارم خرابن چهارگرمه میگم برم بفروشمشون ی ساز بگیرم میخوام برم کلاس برای روحیم خوبه میکه برو ی چیزی بعدا به دردت بخوره سه تار هم ی چیزی برو خیاطی یاد بگیر چهارتا پیراهن بدوزیی گفتم  چرخ خیاطی و کلاسش میشه حداقل6 میلیونی میشه بعدم با ی چرخ معمولی لباس بدوزی اونم مبتدی خدا میدونع چی میشه بعدم علاقه ندارم میگه سازم ی چی بزنی بعد میزاری اون گوشه خاک میخوره زود ولش میکنی بدم میاد هنوز چیزی نشده ایطور منو میکوبونه برای رانندگیمم همش میگفت نمیتونی و نمیتونی حالا ماشین و خودم میبرم بیرون شهر جایی بریم مسافرت داخل شهر خودمم همش اما هنوزم ایراد میگیره هرررررکاری میخوام کنم میگه نه بدم میاد از رفتاراش 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی مدت گیتار میرفتم ولش کردم الانم گوشه دیوار خاک میخوره  

منم یه مدت سنتور میزدم الان داره خاک میخوره😂

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   
خب چرا ادامه نمیدین؟

خیلی دوس دارم سنتورمو ولی یه دف خریدم اگه بشه میخوام برم دف یاد بگیرم

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   
دختر منم  دوازده سالشه دو سال داره میره موسیقی شاید بدردت نخوره ولی در کل هنر خوبی وقتایی که نا ...

منم بخاطر همین دوست دارم حداقل ادم با تنهایی خودش حال میکنه اروم میشه