2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دکتر داده میترسم جوش بریزه بیرون زیاد ش

اگه دکتر داده پس نترس دیگه استفاده کن

حتی‌اگه جوشات بریزن بیرون

مهم‌اینه بعد زود خوب میشه پوستت

جوشات در چه حدی هستن عزیزم‌؟

منم صورتم جوش میزنه خیلی خیلی بدم‌ میاد😔

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!
اگه دکتر داده پس نترس دیگه استفاده کن حتی‌اگه جوشات بریزن بیرون مهم‌اینه بعد زود خوب میشه پوستت ج ...

بیشتر التهابو قرمزن اونقدر زیاد نیستن کمم نیستن کلافه شدم هر چیزی امتحان کردم موقت بوده

قبل ازدواجم ۳ سال استفاده کردم و پوستم خوب شد بعد نامزد ک کردم جوش ریز زدم بهم تتراساکلین ۱۰۰ داد بعدش دیگه جوش نزدم قبل ازدواجمم ۱ سال تقریبا مصرف قرصو قط کردم چون بعد ازدواج بخوری ناباروری میاره و ضررش بیشتره

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
س سال قرص مصرف کردی؟ کلا از کی میفهمی داری نتیجه میگیری

از همون اول هی قط میکردم بعد ۳ ماه مصرف برمیگشتن بعد یک سال هم کلا نخوردم بعد دکتر دیگه رفتم بازم داد تا اینکه کامل رفتن الان ک عروسی کردم جوش بعد اصلاح ریز شاید بزنم ولی قرمز و چرکی و بزرگ ن

کلا راکوتان صورتو آیینه میکنه اگه دوره مصرفو کامل کنی ولی اینم بگم تو زمان ازدواج و اقدام ب بارداری و شیردهی قط کن حداقل ۶ ماه تا یک سال بعد اینکه قط کردی باردار شو ک اثرش کامل بره

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم