2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خر است 😂😂

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بستگی به طرف داره میانگین تراز قلمچیم ۷۰۰۰

پسردایی منم ۷۰۰۰ بود ترازش، خیلی به خودش مطمئن بود که من پزشکی دندانپزشکی میارم، سال اول مردود شد

سال دوم رتبش رو یخورده بهتر کرد، فیزیوتراپی پردیس اورد، تازه گوشیش هم خانوادش ازش گرفته بودن سال کنکور، پس بهتره گوشی رو بزاری کنار

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
یا ترازش ۷۰۰۰ نبوده یه تقلب میکرده ۷۰۰۰ میشده شک نکن

نه ۷۰۰۰ بود ؛ میدیدم تو سایت قلمچی؛ صبح تا شب درس میخوند تو خونه ؛خیلی زرنگ بود؛ هرسوالی ازش میپرسیدم ریاضی شیمی همه رو سریع حل میکرد؛ همه میگفتن این اینجور صبح تا شب میخونه حتما پزشکی میاره

۴۰۰۰ منطقه دو آورد سال اول، ولی تا فیزیوتراپی ها زده بود ؛ خیلی به خودش مطمئن بود که قبول میشه، دیگه بینایی سنجی پرستاری اینا نزده بود، سال اول مردود شد؛ سال دوم یه خورده بهتر شد رتبه ش؛ فیزیو پردیس آورد

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚