minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 عنوان سوال etf 31 بازدید | 5 پست سلام خانوما سوال دارم توروخدا کمکم کنیدددددتا کی وقت داره این etf کجا بابد بریم بعد جه مدت پولو میتونیم برداریم و کلا چجوریه توروخدا بگید میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1399/05/27 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اشلی_کروزجون عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2192 ۵شهریور فک کنم سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال میکنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 ۵شهریور فک کنم از الان باید ثبت نام کنیم میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 ۵شهریور فک کنم کجا باید بریم و چجوریه اگه میدونید بکید توروخدت هیچی نمیدونم میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
اشلی_کروزجون عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2192 از الان باید ثبت نام کنیم نمیدونم من 😕 سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال میکنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
اشلی_کروزجون عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2192 کجا باید بریم و چجوریه اگه میدونید بکید توروخدت هیچی نمیدونم اگ کد بورسی داری که با همون بگیر اگه نه باید بری بانک بگیری سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال میکنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....