2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که فکر نکنم واژینیسموس باشم اما اصلا نتونستم بذارم ماما موقع زایمان معاینم کنه😖با اینکه استرس داشتم و واسم مهم بود حتما ببینه اما هرکار کردم نتونستم😭

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
قبلش اصلا معاینه نشدی؟

نه😕بچمم داشت زود میومد ماما میخواست معاینه کنه نذاشتم اخرش ازون کمربندا که دور شکم میبندن ضربانو میگیرن گذاشتن گفتن تکوناش شدیده داره میاد😶

دکترمم بعد زایمان میخواست معاینه کنه نذاشتم هرکار کردم نشد😭اخرش گف این چه وضعه حالا که اینجور شد یه پاپ اسمیر مینویسم ۶ماه دیگه بیار😶

منم الان یکسال و نیمه گذشته هنوز نرفتم😐

دکترمم بعد زایمان میخواست معاینه کنه نذاشتم هرکار کردم نشد😭اخرش گف این چه وضعه حالا که اینجور شد یه ...

برا منم گفت چطور تا حالا پاپ اسمیر ندادی باید انجام بدی منم استرس دارم کی برم خدااا چجوری برم اون دستگاهشو ببینم غش میکنم

برا منم گفت چطور تا حالا پاپ اسمیر ندادی باید انجام بدی منم استرس دارم کی برم خدااا چجوری برم اون دس ...

دستگاش مگه چجوریه😱😵

من فقط سرچ کردم ببینم چجوریه دیدم میگه یهذره از رحم برمیدارن نمونه گفتم واااای من بمیرمم نمیرم😭