2777
2789
عنوان

سقط جنین

89 بازدید | 3 پست

سلام آبجیا من دو روزه تو هفته هشت بارداری سقط کردم قبلش هم تو این هشت هفته روزی یه آمپول آنوکسا میزدم الان که خونریزی دارم فقط خون غلیظ ازم میاد فقط در حد چند تکه لخته کوچیک و جنین که دفع شد چیز دیگه ایی ازم نیومده و فقط دفع خون غلیظ دارم آیا امکان داره بخاطر آنوکسا اصلا تو رحمم خونی لخته نشده باشه؟؟؟ 

ممنون میشم جواب بدین لطفا 🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه الان زود نیست؟؟؟  تازه دوروزه خونریزی دارم

من همون روز که سقط کردم مثلا از شب تا صبح من خونریزی و دفع داشتم توی خونه چون مال من سقط خودبخودی بود ، من صبح سریع رفتم بیمارستان تا نزدیک ظهر که دکترم اومد معاینه کرد منم فرستاد سونو یعنی من ساعت 11 سونو دادم که گفته بود ساک حاملگی دیده نمیشه بعد من یک هفته بعد دوباره برای بقایا رفتم ، حالا اگه مطمعنی دفع کردی بمون ده روز بعد برای بقایا برو 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400