2777
2789
عنوان

سقط جنین

90 بازدید | 3 پست

سلام آبجیا من دو روزه تو هفته هشت بارداری سقط کردم قبلش هم تو این هشت هفته روزی یه آمپول آنوکسا میزدم الان که خونریزی دارم فقط خون غلیظ ازم میاد فقط در حد چند تکه لخته کوچیک و جنین که دفع شد چیز دیگه ایی ازم نیومده و فقط دفع خون غلیظ دارم آیا امکان داره بخاطر آنوکسا اصلا تو رحمم خونی لخته نشده باشه؟؟؟ 

ممنون میشم جواب بدین لطفا 🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه الان زود نیست؟؟؟  تازه دوروزه خونریزی دارم

من همون روز که سقط کردم مثلا از شب تا صبح من خونریزی و دفع داشتم توی خونه چون مال من سقط خودبخودی بود ، من صبح سریع رفتم بیمارستان تا نزدیک ظهر که دکترم اومد معاینه کرد منم فرستاد سونو یعنی من ساعت 11 سونو دادم که گفته بود ساک حاملگی دیده نمیشه بعد من یک هفته بعد دوباره برای بقایا رفتم ، حالا اگه مطمعنی دفع کردی بمون ده روز بعد برای بقایا برو 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
2790
2778
2791
2779
2792