2777
2789
عنوان

کمک...شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 69 پست
وای هرسال من ۴ماه درگیرم کلا بهم ریختم

خب چرا چیزی ک من میگمو گوش نمیدی...ینی هرچی بقیه گفتنو گفتی چشم همینک من میگم اصن هیچی انگار با دیوار حرف میزنم...خواستم کمکت کنم تو فکر کردی قصدم تبلیغه...من فقط چیزی ک ب داد خودم رسیده رو خواستم بهت معرفی کنم تا فقط دعام کنی...قصدم تبلیغ نبود  وگرنه نمیگفتم برو ارایشگاه های اطراف خونتون .... متاسفانه باید بگم حقته ک همش درگیرش باشی و افسرده شی...خواستم کمکت کنمم خودت نخواستی...موفق باشی...

خب چرا چیزی ک من میگمو گوش نمیدی...ینی هرچی بقیه گفتنو گفتی چشم همینک من میگم اصن هیچی انگار با دیوا ...

وا😔شما چی گفتی که گوش نکردم برای خودت بریدی و دوختی😔

تیکر تولدپسرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ک خانوادگی گرفتیم حتی بچه های خواهرم...رفتیم ارایشگاه...ارایشگره یه محلول داد یبار زدیم کلااااا ر ...

خب اسم محلول چی بود

من نمیدونم ارایشگاههای اینجا داره یانه

تیکر تولدپسرم
ای وای 😔باورت میشه کارم شده گریه حس بدیه نمیدونم چرا تمون نمیشه

خیلی سخه عزیزم

منم ازدست بچه ها ی خالم که نظافتو رعایت نمیکنن عاصی شدم

بچه هامون باهم بازی میکنن 

دخترام الوده شدن من هر روز بعد از حموم با شونه دندونه ریز شونه میزدم و رشکارو هم تو روشنایی بیرون کشیدم

تا خلاص شدیم از دستشون

⚘خدایا شکرت❣