2777
2789
عنوان

زود بی‌بی‌چک زدم ؟؟؟؟

440 بازدید | 66 پست

یک مرداد پریود شدم. از پانزدهم دوفاستون خوردم، بیست و چهارم تموم کردم. به موعدم هنوز مونده. بی‌بی‌چکم منفی بود. کلا منفیه ؟؟ یا زود زدم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

اهوم زود زدی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زوط زدی دیگه دختر خوب

سینه‌هام دردناک شده، زیر دلمم تیر میکشه. نمی‌دونم عوارض داروهامه یا دارم پریود میشم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
عزیزمن 5روز بعد موعد تازه هاله داد خلاصه که امیدتو از دست نده ولی منتظر هم نمون  بزن به بی خ ...

خدا نی‌نی‌تو حفظ کنه. نمی‌دونم که خدا کنه اینطور باشه. خسته شدم بس که قرص خوردم

سینه‌هام دردناک شده، زیر دلمم تیر میکشه. نمی‌دونم عوارض داروهامه یا دارم پریود میشم

علائم بارداریو پری مثل همه استرس نداشته باش تا موعدت صبر کن انشالله هرچی صلاحته همون میشه

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
علائم بارداریو پری مثل همه استرس نداشته باش تا موعدت صبر کن انشالله هرچی صلاحته همون میشه

استرس ندارم. فقط دیگه خسته شدم بس که بی‌بی چک منفی دیدم

منم مثل شما یکم موعدم هست امروز بی بی زدم منفی بود تمام علایم پریود رو هم دارم کاملا ناامیدم امی ...

منم ناامید شدم. میگم حداقل یه هاله‌ی کمرنگ مینداخت. تازه من چون قرص خوردم تا سوم وقت دارم پریود بشم😭😭😭

منم31موعدمه دوفاستون از شب 15تا25خوردم،، فقط سینهام درد داره دیگه هیچ علائمی ندارم درد پری هم میاد میره

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد