2777
2789
عنوان

بی بی چک من

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 72 پست
الان چه حالی داری؟من برام سواله وقتی بفهمم حاملم چه حالی دارم

بستگی به روحیه ات داره همه معمولا هیجان زده میشن من آرامش پیدا کردم الان آروم آرومم 

فقط مادرشدن یه حس عجیبیه یه جور خاصه و قطعا خدارو سپاسگذارم که این هدیه زیبا رو بهم داد انشالله همه اونایی که دوست دارن یه روز این حسو تجربه کنن

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگفتی دارو چی استفاده کردی؟ بعد چندوقت اقدام باردارشدی؟

گفتم دارو مصرف نکردم من پارسال هفت ماه اقدام داشتم بعد فهمیدن تنبلی تخمدان دیگه اقدام نکردمو رژیم لاغری کردم بعد رژیم اولین ماه اقدامم بود تو این مدت خیلی مدیتیشن کار کردم و این ماه به جای استرس کلا آرامش داشتم

گفتم دارو مصرف نکردم من پارسال هفت ماه اقدام داشتم بعد فهمیدن تنبلی تخمدان دیگه اقدام نکردمو رژیم لا ...

خداروشکر گلم بهترین کارو کردی😍😊

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
از حست بگو وقتی دیدی مثبته و چند وقت اقدامی

خیلی خوشحالم و حسمم عجیب غریبه تجربه اش خیلی شیرینه هم حس خوشحالی دارم هم احساس مسولیت نسبت به سلامت نی نی قبلا هفت ماه اقدام بودم دیگه اقدام نداشتم تا این ماه اولین اقدامم بود

شک نکن بارداری من دو روز مونده بود به موعد پریودم بی بی چکم از واسه شما کمرنگ تر بود الان نی نی کوچو ...

عزیزم خدا حفظش کنه عاشق نی نی هام😍😍😍

مبارک باشه عزیزم انشاالله بسلامتی دلخوش بیاد بغلت منم دعا کن

انشالله خدا دامنتو زودی سبز کنه عزیزم تو هم مثل من بی بی چکت مثبت بشه😍😍😍

خیلی خوشحالم و حسمم عجیب غریبه تجربه اش خیلی شیرینه هم حس خوشحالی دارم هم احساس مسولیت نسبت به سلامت ...

خدارو شکر عزیزم انشالله به سلامتی و ارامش بغلش بگیری

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
یعنی میشه منم این ماه مادرشم بی بی چکم مثبت شه. ۱۴ روزه اقدامم بی بی چک زدم از ذوقم

میشه توکلت به خدا باشه عزیزم انشالله تو هم زودی مامان میشی

پس هنوز معلوم نمیکنه بزار سه روز دیگه اگه نشدی تست بزن انشالله که بارداری من خودم چندبار از بیبی چک ...

شوهرم میدونه عزیزم