2777
2789
عنوان

بی بی چک من

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 72 پست
الان چه حالی داری؟من برام سواله وقتی بفهمم حاملم چه حالی دارم

ذوق و شوق عجیبی میاد سراغت همراه استرس و ترس دوسداشتی و ی هیجان خاصی داره انگار باورت نمیشع ک ی نی نی ت دلته😍😍😍

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنبلی تخمدان داشتم و دکتر میخواست دارو بده ولی ترجیح دادم اول وزنمو بیارم پایین و دارو نخورم رژیم ...

عزیزم😍😍😍

انشاالله بسلامتی چ خوبه بدون دارو وبارژیم باردارشدی😍

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
سلامت باشی🤭دیگه یکی از بچها تاریخ پریودی قبلمو گرفت تاریخ تقریبی زایمانو گفت منم تیکرشو زدم😘🌹ان ش ...

اهان😅

انشاالله گلم بسلامتی😊

اهان😅 انشاالله گلم بسلامتی😊

سلامت باشین🌹❤

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
امروز موعدمه هنوز عقب ننداختم

پس هنوز معلوم نمیکنه بزار سه روز دیگه اگه نشدی تست بزن انشالله که بارداری من خودم چندبار از بیبی چک استفاده کردم اون حالرو داشته ولی باردار نبودم گلم آزمایش خونم انقد زود نشون نمیده دو یا سه روز دیگه امتحان کن فعلآ به کسی نگو حتی شوهرت