2777
2789
عنوان

بابام اومده میگه دو تا درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهش بگو ک دوسش داری،بگو چرا اینجور میگی خوشبحالت ک بابا داری،کرونای بعنتی بابامو ازم گرفت   ...

ای وای توهم مثل منی😭😭😭😭منم کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭😭

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
من هم همینطور 😭😭هنوز چهلم نشده

خدا بهتون صبر بده 

دعا کن بابام  خوب بشه داغونم براش 

نه غذا میخوره نه میخوابه غمگین و دپرسه 

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !
ممنون گلم  به همکارش زنگ زدم گفتم حواست به بابام باشه اونم خواسته ببرتش دکتر ارامبخشی چ ...

زود زود خوب میشه دختر گل

گریه نکن سعی کن کارهای مورد علاقشو بکنی کیک بپز فیلم ببین باهاش روحیه اش باید عوض شده عزیزم درست میشه نگران نباش.حتما گلم.

منم😭 امروز 21 بابام هست 😭😭😭😭

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

شما همونی نبودی که میگفتی پرستار بوده بابات، بخاطرش ماشینتون فروختین ولی خوب نشد

چه بابای با احساسی 

بابای ما ک مردن و زنده بودنمونم براش فرق نداره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چه بابای با احساسی  بابای ما ک مردن و زنده بودنمونم براش فرق نداره

🤐منو بابام خیلی رفیقیم 

حالا دوستش که مرده دختر دوستشو دیده که عینک دودی داشته و نگران عینکش بوده نشکنه و اهنگ گوش میداده 

این حساس شده

که توام منو دوس نداری

😓بعد سو استفادم میکنه اگه دوس داری 

قول بده ازدواج نکنی 😂

جوونن كه...من بابابزرگم از اين حرفا به مامانم و خالم اينا زياد ميزنه گفتم شايد سنشون بالا باشه

😥 دل نازک شده 

2790
2778
2791
2779
2792