2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دوساله ازدواج کردم دانشجوام.یکم مشکل دارم با شوهرم نمیتونم فعلا بچه بیارم😔😔

ببین اگه مشکل داری با همسرت اصلا بچه نیاز مثل من میشی الان بخاطر بچه باید بسوزم وبسازم

دخترم تو زیباترین نقاشی خدایی...خدایا شکرت
ببین اگه مشکل داری با همسرت اصلا بچه نیاز مثل من میشی الان بخاطر بچه باید بسوزم وبسازم

اره خودمم میدونم.ولی شوهرم خیلی بچه میخواد و اصلا مراعات نمیکنه.

دیگه کارنکرده نزاشته نمیدونم به کی باید بگم اصلا باید چیکارکنم

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
اره خودمم میدونم.ولی شوهرم خیلی بچه میخواد و اصلا مراعات نمیکنه. دیگه کارنکرده نزاشته نمیدونم به کی ...

مشکلت با همسرت چیه عزیزم دوست داری بگو نداری وللش

هیییی همه مردا کثیفن ببین اصلا بچه نیارا من شوهرم بازور میره سرکار تا الانم نیومده خونه از دست دیونه ...

اخه مامان بابام گناه دارن.یه خواهر و یه برادر تو خونه دارم نمیتونم زندگی اوناام خراب کنم

بخدا دارم دیونه میشم

اخه مامان بابام گناه دارن.یه خواهر و یه برادر تو خونه دارم نمیتونم زندگی اوناام خراب کنم بخدا دارم ...

ای بابا چی بگم من دارم تاوان دل شکستن نامزد قبلیمو میدم چوب خدا صدا نداره ولی آخ درد داره

ای بابا چی بگم من دارم تاوان دل شکستن نامزد قبلیمو میدم چوب خدا صدا نداره ولی آخ درد داره

ردش کردی؟

اخه منم میگم حالا از اینم که جدا بشم از کجا معلوم که گیریکی بدتر نیوفتم تا آخر عمرکه نمیشه خونه بابام بمونم

ردش کردی؟ اخه منم میگم حالا از اینم که جدا بشم از کجا معلوم که گیریکی بدتر نیوفتم تا آخر عمرکه نمیش ...

آره کشته مردم بودم آنقدر آدم خوبی بود ولی من بخاطر اینکه حوشگل نبود دلشو شکوندم الان بهترین زندگی داره ولی من دارم چوب دلشکستس میخورم شوهرم خیلی خوشگله هرجا باهم میریم دخترا جلوی من چشم شوهرم و درمیارن ولی چه فایده من کلی مشکل دارم

آره کشته مردم بودم آنقدر آدم خوبی بود ولی من بخاطر اینکه حوشگل نبود دلشو شکوندم الان بهترین زندگی دا ...

خب اشتباه کردی عزیزم مرد که نباید خوشگل باشه

شوهرمن یه چس قیافه داره نمیدونی من چقدر دربه دری دارم

عید یکی ازدوستاش اومده بود خونمون با خانمش

بعد از یه مدت من فهمیدم شوهرم با اون خانمه در ارتباط بودن😔

خب اشتباه کردی عزیزم مرد که نباید خوشگل باشه شوهرمن یه چس قیافه داره نمیدونی من چقدر دربه د ...

نه شوهر من خیانت نمی کنه خیلی میترسه ازم بجون بگم قسم خوردم ببینم خیانت کرده بهم با سم میکشمش واقعا اینکاررو میکنم همون الان همون پسره همه تعریفشو میکنن که جلو همه دست زنشو بوس میکنه میگه این زن نبود من نبودم زنشم گفته شوهرم اخلاقش تکه الان ماشین خونه زنش از لباس و طلا کم نداره ولی من چی بخدا بعضی شبا به نون شب محتاجیم