میدونی ؟منم مثل تو بودم ی روزی ک وجودم پر از حرص و آتیش بود نشستم و خیلی نقشه ها چیدم اونم نقشه های خوب خوب برای تک تکشون ولی ی شب ک حالم خیلی بد بود از نظر روحی نه بلکه از نظر جسمانی حالم خیلی بد بود یهو انگار ب دلم افتاد که باید همشونو ببخشم از زمانی ک از ته دلم بخشیدمشون و ب خدا واگذار کردم حالم خیلی خوبه دیگ درگیر ادمای مزخرف نمیشم
میدونی ؟منم مثل تو بودم ی روزی ک وجودم پر از حرص و آتیش بود نشستم و خیلی نقشه ها چیدم اونم نقشه های ...
راست میگین منم خیلی وقتها دنبال انتقامم ولی شب میشه اضطراب میگیرم اصلا یه جوری میشم انگار دارم میمیرم بعد میگم خدایا غلط کردم من کی ام که بخوام انتقام بگیرم بیخیال میشم انگار آرومم
میدونم ادم وقتی ضرری از کسی مییینه چه جانی چه روحی جه مالی کلا اعصابش داغون میشه هممون اینجوری میشم ولی بهترین کار بیخیال شدنه فاصله گرفتنه چون اعصاب ما شبیه یه رشته نارکه از مو هم نازکتر فکرشو بکن این رشته نازک چقدر توان داره یه آن ممکنه سکته کنیم سخته بیخیال شدن ولی منم دارم تمرین میکنم فقط و فقط بخاطر سلامتیم . تو هم تلاش کن از کتابها و مطالبی که تو اینترنته درمورد روانشناسیه بخون به خودت کمک کن هیچکس جز خودمون نمیتونیم به خودمون کمک کنیم باید بنونیم سخته منم میدونم سخته ولی باید آرامش و سلامتیم به خطر نیوفته این مهمترین اصل زندگیمونه
راست میگین منم خیلی وقتها دنبال انتقامم ولی شب میشه اضطراب میگیرم اصلا یه جوری میشم انگار دارم ...
اره من خیلی آروم شدم تموم ادمای بد زندگیم رو بخشیدم و سعی میکنم جای اینکه به اونا فکر کنم ب خودم فکر کنم و برای خودم وقت بزارم در عوض باید یاد بگیریم ک هر کسی رو جزو ادمای زندگیمون راه ندیمب زندگیای قشنگمون جای گاو تو طویله اس این زندگی ماست طویله ک نیست