2777
2789

بگین کدوم خوبه؟شغل دارین؟

بستگی به چی داره که بتونین کارکنین؟؟؟

حتماباید دولتی باشه؟

رضایتتونم بگین

تواین دوره خیلی تاثیر داره که دانشگاه دولتی باشه یاخیر؟مهم کاربلدیه؟؟؟

یسوال دیگم هس کسی که یه شهردور دربیاد چجورمیتونه بیادشهرخودش چون متاهله؟؟؟؟میدونم ی ترم باید بره نمیشه همون ی ترمم بخاطر بارداری مرخصی گرفتو نرفت؟؟؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
دولتی یاشبانه
6
46%
غیرانتفاعی
0
0%
پیام نور
4
30%
آزاد
3
23%
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

واقعا حال ندارم جواب اینهمه سوالو تایپ کنم

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
واقعا حال ندارم جواب اینهمه سوالو تایپ کنم

خیلی مهمه لطفااااا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشگاه تهران رشته مدیریت با رتبه عالی اما انقدر پشیمونم

چون کاری کع پبدا کردم هیییج ربطی نداشت هی میگفتم کاش اون تایم دانشگاخ رو میگشتم همین کارو پیدا میکردم کیرفتم در کنارش درس میخوندم هدر دادم وقتمو

من دانشگاه تهران رشته مدیریت با رتبه عالی اما انقدر پشیمونم چون کاری کع پبدا کردم هیییج ربطی نداشت ...

رتبتومیگی؟

منم جندی شاپور اهواز میخونم در اینده کار هم دارم 

بین دولتی و ازادش فرقی نیس 

و اینکه اگه تاریخ عقد دوستتون قبل قبولی در دانشگاه باشه امتقالی ب تبعیت از همسر شامل حالشون نمیشه

منم جندی شاپور اهواز میخونم در اینده کار هم دارم  بین دولتی و ازادش فرقی نیس  و اینکه اگ ...

ینی رشتت طوریه که بین ازاد و دولتی فرقی نیس؟؟؟

خودمم تاریخ عقدم معلومه مال قبله.کنکورم پنج شنبست.ینی نمیشه؟

پیام نور بودم  جذب اموزش و پرورش شدم

بااین ازمونا؟؟؟؟؟ماده ۲۲درسه؟؟

بله همین ازمون استخدامیای سالانه  ماده ۲۸

پس پیام نورم خوبه

با کنکوررفتین؟چه رشته ای چه رتبه ای؟

من میگم درسوخپب بخونیمو یادبگیریم دانشگاه مهم نیس

الان مردم گیراینن طرف کاربلد باشه نه اینکه خرخون فان دانشگاباشه و کاربلدنباشه

پس پیام نورم خوبه با کنکوررفتین؟چه رشته ای چه رتبه ای؟ من میگم درسوخپب بخونیمو یادبگیریم ...

سطح سوادش بالاست

من برای استخدامی هیچی نخوندم هر چی از دوران دانشجوییم یادم بود‌زدم 

واقعا دانشگاه مهم نیست سطح سواد مهمه 

سطح سوادش بالاست من برای استخدامی هیچی نخوندم هر چی از دوران دانشجوییم یادم بود‌زدم  واقعا دا ...

دعاکن بتونم برم

کلا گیر پولم

درسم خوبه خوب میفهمم همه چیو خوب میخونم سراین کنکور

امسالم سومینبارمه کلادلزدم بدم میاد

ولی دوس دارم برم دانشگاه