2777
2789
عنوان

بیبیم مثبت شده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 65 پست
میترسم خدایی نکرده مثبت کاذب باشه ولی دکترمم گفت هفته ۸ بیا آز نمیخواد بدی

اخه سونو مطمین تره. ولی ار خودت استرس داری برو از بده .انشالله خوش قدم باشه برات

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قرص رو میشه سرخود استفاده کرد؟طرز استفادش چجوریه منم ماه دیگه بخورم شاید شد.

من سر خود خوردم امپولم نزدم.قبلش سونو دادم گفت تعداد فولیکولات خوبه ولی سایزشون کوچیکه.سابقه ی کیستم نداشتم منم لتروزول خوردم که تقویت کنه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
انشاالله عزیزم

😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
من سر خود خوردم امپولم نزدم.قبلش سونو دادم گفت تعداد فولیکولات خوبه ولی سایزشون کوچیکه.سابقه ی کیستم ...

چه جالب مبارکه من قبلا خوردم بتام رفت بالا بعدم اومد پایین واسه همین خواستم باز امتحان کنم البته اون یه چیز دیگه بود

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
قبل چهارده روز بی بی چک نذاشته بودی؟ فولیکولات چند بود ک امپول زدی؟ چ علائمی داشتی؟ من فردا روز ن ...

روز ده پریود فولیکولام ۱۶ و ۱۷ و ۱۹ بود

دکتر یه امپول دگ داد، گفت روز یازده بزنم یه هفته اقدام داشته باشم

تو اون هفته ۵بار اقدام داشتم و سکر خدا گرفت😍😍😭

روز ده پریود فولیکولام ۱۶ و ۱۷ و ۱۹ بود دکتر یه امپول دگ داد، گفت روز یازده بزنم یه هفته اقدام داشت ...

برای منم دعا کن منم شوهرم ضعیف میترسم نشه

مبارکت باشه خوش بحالت😢😢

قبل روز چهاردع بی بی چک نذاشتی

🌷
چه جالب مبارکه من قبلا خوردم بتام رفت بالا بعدم اومد پایین واسه همین خواستم باز امتحان کنم البته اون ...

ممنون عزیزم.انشاالله اگه منتظری به همین زودی قسمت خودت باشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
روز ده پریود فولیکولام ۱۶ و ۱۷ و ۱۹ بود دکتر یه امپول دگ داد، گفت روز یازده بزنم یه هفته اقدام داشت ...

😂😂😂ماشاالله چه پشتکاری.من یه بار اقدام داشتم تو اسفند ماه بود سخت مشعول خونه تکونی بودم اصلا فکرشو نمیکردم بشه

😂😂😂ماشاالله چه پشتکاری.من یه بار اقدام داشتم تو اسفند ماه بود سخت مشعول خونه تکونی بودم اصلا فکرش ...

😅😅😅😅

عزیزم حدود ۱تومن پول دارو داده بودم

باید پولمونو حلال میکردیم😁😁