2777
2789
عنوان

بیبیم مثبت شده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 65 پست

مبارک باشه گلم چند ماه لتروزل مصرف کردی

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای خداروشکر چ عاااالی مبارکت باشه🤩

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
میترسم خدایی نکرده مثبت کاذب باشه ولی دکترمم گفت هفته ۸ بیا آز نمیخواد بدی

عزیزم نترس امیدت ب خداباشه برای ماهم خیلی دعاکن ی نی نی بیاریم

خدایا یه نی نی سالم و صالح به همه اقدامی هابده آمین
مبارکه عزیزم این لتروزول چه ها که نمیکنه منم بعد دوسال و نیم دودوره لتروزول خوردم بار دوم نی نی دار ...

این قرص رو میشه سرخود استفاده کرد؟طرز استفادش چجوریه منم ماه دیگه بخورم شاید شد.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مبارک باشه گلم چند ماه لتروزل مصرف کردی

من اول تحت نطر یه دکتر دیگه بودم

دوماه لتروزول داد بهم اما امپول نداده بود

ماه سوم پریودم عقب افتاد رفتم یه دکتر جدید، سونو کرد گفت چون امپول نزدم فولیکولام تبدیل شده به یه کیست ۴۳میلی

با کلی ناراحتی امپول زدم و یه ماه ال دی خوردم

این ماه کلی دارو و امپول استفاده کردم و شکر خدا نتیجه گرفتم

این قرص رو میشه سرخود استفاده کرد؟طرز استفادش چجوریه منم ماه دیگه بخورم شاید شد.

نه عزیزم

یه دکتر با علم کم برای من تجویز کرد، درست دستور استفاده‌شو نگفت 

باعث شد که کیست بسازه تخمدانم

حتما تحت نطر مصرف کن