2777
2789
عنوان

گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 37 پست
کدومش بهتره؟ مراقبه هم میخواد اخه مم اخه یه وقتا دچار گناه میشم دست خودم نیسذمیدونی ک چی میگم 

چه گناهی ؟؟؟ دوتاش باهم میشه بخونی  یس بهتره نیت کن واسه حضرت فاطمه ...سخت نگیر وقتی دل و نیتت با خدا باشه خودش کمک میکنه...من خودمم مجردم 

چیشده عزیزم مشکلتون چیه بچه دارید؟ 

هیچی عین املا بخاطر فشارای زندگی اومدم ریدم بیشتر ب زندگیم نشناخته ازدواج کردم پر از اختلاف نظریم پر از تفاوتیم من یکی دیگم اون یکی دیگس هزار بار دعواهای ناجور کردیم حس میکنم ب اندازه کل نفسام ازش متنفرم حس میکنم بدترین مرد دنیاس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دیشبِ من😑آخرش خودمون پیر کور خسته میکنیم.ببخشیدا ببخشیدا هیچکس به یه وَرِشَم نیست.بنظرم وقتی ...

ب عنشون نیس ماهایی ک حالیمونه چه خبره داریم دیوونه میشیم اونا نفهم و شادن ما میفهمیمو تو بحرش میریمو نابود میشیم 

ب عنشون نیس ماهایی ک حالیمونه چه خبره داریم دیوونه میشیم اونا نفهم و شادن ما میفهمیمو تو بحرش میریمو ...

بخدا ارزششو نداره😑البته من تو شرایطش قرار بگیرم بدترم ولی دارم رو خودم کار میکنم یکم بیخیال تر باشم...

توهم حرص نخور ...

من الان دنبال دعا بودم واسه اومون خاستگار 

هیچوقتتتتتت فکر نکن باازدواج نکردن از کسی عقب تری...هیچوقت.من نمیگم ازدواج بَدِ.نه اصلا.اما میگم تو زمان خودش اتفاق میفته.ازدواج تو زندگی هدف ندونین توروخدا ازدواج فقط یه مرحله از زندگیِ

هیچوقتتتتتت فکر نکن باازدواج نکردن از کسی عقب تری...هیچوقت.من نمیگم ازدواج بَدِ.نه اصلا.اما میگم تو ...

خیلی متاسف میشم دختراییو میبینم ک یه عالمه شور و اشتیاق دارن واسه ازدواج 😢😢😢😢 دلم میسوزه

هیچی عین املا بخاطر فشارای زندگی اومدم ریدم بیشتر ب زندگیم نشناخته ازدواج کردم پر از اختلاف نظریم پر ...

همه اینارو داشته باشی فکرشو بکن طرف فردا بهت زنگ میزنه میگه چطوری شام چی داریم چیزی لازمه بخرم ؟ یعنی تو هیچی تو داغونی . یعنی من دارم عادی زندگی میکنم حالا تو خودتو پرپر کن 😡😡😡 اینو بگو کجای دلم بزارم زیادیم بابا غصه نخور 😕😕

خیلی متاسف میشم دختراییو میبینم ک یه عالمه شور و اشتیاق دارن واسه ازدواج 😢😢😢😢 دلم میسوزه

همه چی از دور قشنگه دیگه.ازدواج سخت نیستا.تو لب تر کن هم دختر هست هم پسر واسه ازدواج.ادم درست نایاب شده...

من سال 96 ازدواج کردم یک سالم با شوهرم دوست بودم.ناراضی نیستما.اما بنظرم زود بود.بازم خداروشکر.چه می ...

مشکل اینجاست من اصلا باهاش دوست نبودم وگرنه انقدر از برخوردا و کاراش تعجب نمیکردمو حرص نمیخوردم

مشکل اینجاست من اصلا باهاش دوست نبودم وگرنه انقدر از برخوردا و کاراش تعجب نمیکردمو حرص نمیخوردم

ااا سنتی ازدواج کردی پس؟

بخدا فکر نکن اگه دوستم بودی زندگی خیلی برات گل و بلبل بود.جریان دوستی خیییییییییلی با زندگی مشترک تفاوت داره ادما تو زندگی ۳۶۰درجه تغییر میکنن