nazii1010 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3173 عنوان ساعت 99 بازدید | 15 پست خسـته شدم از بس ايـن همه ساعت جفتى ميبينم😪يكى بره بهش بگه كمتر به من فكر كنه🤪😬😬 1399/05/27 | 02:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اشلی_کروزجون عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2192 😂😂😂😂 سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال میکنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
mahyailiya عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 یعنی چی؟؟همسرم همش میبینهمیگم بیکاریاااااواقعا هر وقت ساعت جفت باشه در جا رو هوا میزنهههه سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
nazii1010 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3173 یعنی چی؟؟همسرم همش میبینه میگم بیکاریااااا واقعا هر وقت ساعت جفت باشه در جا رو هوا میزنهههه مثلامن نشستم و تو افق محو شدم يهو تصادفى به ساعتم نگا ميكنم ميبينم جفتن🙄🙄در اين گونه موارد علما ميگويند كسى داره بهت فكر ميكنه😬😬البته هر ساعت جفتى معنى خاص خودشو داره
nazii1010 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3173 من همیشه ۱۱:۱۱ میبینم . خیلی حس خوبی داره دیدنش😂 الان برات ميفرستم ١١:١١ نشونه چيه😊
mahyailiya عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 مثلامن نشستم و تو افق محو شدم يهو تصادفى به ساعتم نگا ميكنم ميبينم جفتن🙄🙄در ... چه جالب سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
nazii1010 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3173 من همیشه ۱۱:۱۱ میبینم . خیلی حس خوبی داره دیدنش😂 ببين
mary2473 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 3388 ببين یکم خوف داشت نوشتش چرا 😂😂😂هیچ راه بازگشتی نیسسست . کدهای مخفی دی ان ای خودتون را باز میکنید تا پیام دریافت شود 👀🥴دیگه نمیخوام ۱۱:۱۱ببینم 😂😂
nazii1010 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3173 یکم خوف داشت نوشتش چرا 😂😂😂هیچ راه بازگشتی نیسسست . کدهای مخفی دی ان ای خودتون را باز میکنید تا پی ... نه اتفاقا هيجانى و خوبه😊اين دفعه كه ديدى در ديجيتال باز كن سفر كن😉🤣
mary2473 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 3388 نه اتفاقا هيجانى و خوبه😊اين دفعه كه ديدى در ديجيتال باز كن سفر كن😉🤣 🤣🤣🤣🤣