2821
2789
عنوان

دوستش ندارم

359 بازدید | 9 پست

از بچه های کلاسمونه تو دانشگاه 

مثل اینکه چند ترمی میشه منو زیر نظر داشته 

و ی شب احساسشو به من گفت من جواب منفی دادم و بهم گفت ارزششو نداشتم ک برام وقت بذاره 

بعد چند وقت گفت من اشتباه کردم هنوز بچه ام و فقط همکلاسی هستیم ما 

و باز بعد چند وقت دوباره ابراز علاقه میکنه 

میگ بیا همو ببینیم 

میخوام زنم بشی 

من دوست دارم 

و من حسی بهش ندارم 

اینو قبلا هم گفتم بهش 

از طرفی نمیخوام باعث شکسته شدن دلی بشم 

هر چی باهاش سرد برخورد میکنم بازم وابسته میشه 

چکار کنم بهش چی بگم؟ک ضربه هم نخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم وقتی دوسش نداری کار کاملا درستی کردی الکی بازیش ندادی

و اینکه تو نمیتونی همه رو از خودت راضی نگه داری پس ب فکر خودت باش‌😇

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
عزیزم وقتی دوسش نداری کار کاملا درستی کردی الکی بازیش ندادی و اینکه تو نمیتونی همه رو از خودت راضی ...

اخه این ک گاهی پیام میده و من جواب میدم میگم شاید دچار سوتفاهم بشه و فکر کنه حسی بهش دارم 

اما صرفا واس رعایت احترام جوابشو میدم 

به نظرم هیچ ضربه ای نمیخوره... کسی که یهو بگه دوستت دارم بعد بگه بیخود برات وقت گذاشتم بعد دوباره بیاد و دوباره بره... بذار وقتی بزرگ شد و خودش با احساسش کنار اومد اونوقت بهش فکر کن... الانم فقط دنبال بچه بازیه. نگران احساس و دلش نباش

اخه این ک گاهی پیام میده و من جواب میدم میگم شاید دچار سوتفاهم بشه و فکر کنه حسی بهش دارم  اما ...

خب همین رو بهش بگو

بگو شما برای من محترمین و من ب شخصیت و احساستون احترام میزارم..ولی متاسفانه علاقه ای بهتون ندارم و این دست من نیست

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
اخه این ک گاهی پیام میده و من جواب میدم میگم شاید دچار سوتفاهم بشه و فکر کنه حسی بهش دارم  اما ...

اصلا پیام ندید بله ایجاد سوتفاهم میکنه ک شمام دوسش داری یا ممکنه بگی دوست ندارم و باز جواب بدی پس میگه دختریه ک باهمه چت داره،،،ولش کن کلا

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست