نصیحت میکنم میتونی نشنیده بگیری ولی من وظیفه انسانیمو انجام میدم،خدا قهرش میگیره از کسی که سراغ دعانویسی این چیزا بره اگرم موثر باشه موقته وبعدش نتیجه عکس میده و پشیمونت میکنه
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭 یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
گفتی نصیحت نکن اما حیفم اومد اینو نگم... بین دعانویس و جادوگر فرق هست پای جادو رو تو زندگیت باز نکن اکثر دعانویس ها مخصوصا اونایی که پول گنده میگیرن کارشون جادو هست و نکبتش زندگی رو میگیره.ببخشید عزیزم
میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭 یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍