a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عنوان ليزر 125 بازدید | 25 پست كيا ليزر موي بدن انجام دادن؟چطوريه؟درد داره؟مو بعد از چه مدتي رشد ميكنه دوباره؟هزينش چقده؟بنظرتون خوبه به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر 1399/05/27 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahyailiya عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 منم میخوام لیزر کنم به منم بگین سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
راضیه1379 عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 9290 لایک لطفا! تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
mamparham97 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4860 من یع جلسه رفتم برا بیکینی و زیربغل ۱۴۰گرفتن.۵۰ هم یه کرم شدجلسه های بعدی ۸۰ تومنه.مو دو سه روز بعد رشد میکنه و حدود یک هفته بعد کم کم موها میریزندرد نداشت اما میسوزه و مدتش کم هست آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
mmmroza عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 967 من تازه ی جلسه رفتم واقعا راضیم تویی این ی جلسه ایی ک رفتم انگار بیکینی و زیر بغلم کچلی گرفتن هرجایی مو داره فقط
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 من یع جلسه رفتم برا بیکینی و زیربغل ۱۴۰گرفتن.۵۰ هم یه کرم شد جلسه های بعدی ۸۰ تومنه.مو دو سه روز بع ... بعد ديگه مو در نمياد يني؟ به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 من تازه ی جلسه رفتم واقعا راضیم تویی این ی جلسه ایی ک رفتم انگار بیکینی و زیر بغلم کچلی گرفتن هرجایی ... پس واقعا خوبهبهتر از اپيلاسيونه پس به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22144 من میرم بیکینی لاین زیر بغل ۱۷۰ تومنخیلی نتیجش خوبه تا الان ۴ جلسه رفتم تقریبا ۹۵ درصد از بین رفتهدرد داره متاسفانه ولی تایمش کوتاهه عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
mamparham97 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4860 بعد ديگه مو در نمياد يني؟ کم میشه ک شب قبل از نوبت باید ژیلت کرد کامل و دوباره رفت آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 من میرم بیکینی لاین زیر بغل ۱۷۰ تومن خیلی نتیجش خوبه تا الان ۴ جلسه رفتم تقریبا ۹۵ درصد از بین رفته ... چقد عالي هزينشم خوبه به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
mamparham97 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4860 من میرم بیکینی لاین زیر بغل ۱۷۰ تومن خیلی نتیجش خوبه تا الان ۴ جلسه رفتم تقریبا ۹۵ درصد از بین رفته ... کدوم شهری.دستگاهش چیه چرا اینقد گرونتر آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22144 کدوم شهری.دستگاهش چیه چرا اینقد گرونتر تهران تازه نسبت به جاهای دیگه بهتر میگیرهسایناشور آپوجی پلاس عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
mmmroza عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 967 من میرم بیکینی لاین زیر بغل ۱۷۰ تومن خیلی نتیجش خوبه تا الان ۴ جلسه رفتم تقریبا ۹۵ درصد از بین رفته ... واسه من اصلا دردنداشت خانمه میگفت انقدر پوستت کلفته کم کم دارم به دستگاه شک میکنم 😂😂
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 دكتر ميرين يا ارايشگاها به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر