2777
2789

سلام بچه ها من میخوام ماه دیگ ای  وی  اف  کنم کسی  بوده با کیست پلی کیستیک ای  وی  اف  کرده باشه و نتیجه گرفته باشه 

مرکز مام میخوام انجام بدم یا دکتر نصر انجام میده یا دکتر امنه لاهوتی  کسی  میدونه کار این دو تا چطوریه ؟!؟؟!؟خسته شدم دارم وام میگیرم ک اینکارو انجام بدم اوضاع تخمدانام داغونه میترسم بدتر شه 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

منم تنبلی تخمدان دارم وشوهرم هم کم تحرکی میخوام ای وی اف کنم چندبارای یوای کردم بی نتیجه بود؟ببخشید ازدکترتون نپرسیدی هزینش چقدمیشه؟دولتی یاخصوصی میری؟بدون داروپریودمیشی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی تخمدان دارم وشوهرم هم کم تحرکی میخوام ای وی اف کنم چندبارای یوای کردم بی نتیجه بود؟ببخشید ...

دکترم گفت حدو ۱۴  تومن خصوصیه مرکز مام   اره بدون دارو پریود میشدم ولی  دکتر گفت خیلی  ضعیف شده امپول داده چون دیگ تا ۴۰ روزم میشد ک پریود نشم 

الهی  عزیزم ان شاءالله زودی  نی نی  بغل کنی  

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
تنبلی تخمدان داری؟ چن سالته ؟ هزینه ش چقدره

اره ۳۳ سالمه هزینه ش ۱۴  میلیون 

دکترم گفت حدو ۱۴  تومن خصوصیه مرکز مام   اره بدون دارو پریود میشدم ولی  دکتر گفت خیلی ...

عزیزم وقتت روتلف نکن حتما بروسراغ ای وی اف بدون معطلی،منم نزدیک به بیست میلیون دکتری کردم بدون هیچ نتیجه ای انشاا...ک جواب میگیری

فولیهات با دارو چقدرن؟

اصلا نمیدونم چون پیش  دکتر ک قبلا  میرفتم فقط با دست معاینه میکرد دکتر مصدق  سونو رو قبول  نداشت 

من پلی کیستیک بودم چسبندگی هم داشتم شوهرم هم اسپرماش کم وضعیف بود ای وی اف کردم خداروشکر بار اول مثب ...

وووای  مبارکت باشههههه من شوهرم سالمه خودمم فقط پلی  کیستیک هستم پس  امیدوار باشم 

مثلا بخوای دوقلو باشن هزینش بیشترمیشه؟

نمیدونم فکر نکنم بیشتر بشه 

عزیزم وقتت روتلف نکن حتما بروسراغ ای وی اف بدون معطلی،منم نزدیک به بیست میلیون دکتری کردم بدون هیچ ن ...

مرسی  عزیزمممم 

ان شاالله زودی مامان میشی

ان شاءالله دعا کن برامممممممم عزیزم