2777
2789
عنوان

مهدد کودک

98 بازدید | 14 پست

بچم دوسالو ۴ ماهشه میشه روزی نیم ساعت یا یه روز در میون ببرمش مهد که هم روحیش شاد شه هم اجتماعی؟ با ماسک و ضدعفونی خودمم پیشش

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من دخترم سه سالش بود میبردم 

قبل کرونا 

ایقد نزن بترکون دگ ،این بار دگ از بی خطی با شماره پدرشوهر اومدم ،رحم کن😐😐😐😐😐😐😐😐😐واسه ماسک زدن هم باید کمپین بزنیم و هشتگ راه بندازیم؟بزنید اون عنو که نمیرید خبر مرگتون

نع نمیبرم‌چون خیلی کوچیکه اگه تو این کرونا نبودیم اره خوب بود 

خودم بچمو بردم ولی الان نع برای پیش دبستانی پسرمو ننوشتم‌معلم خصوصی گرفتم براش تو خانه میاد اموزش میده 

بچه شما خیلی کوجیکه تحمل ماسک نداره 

بهتره تو خانه از تو نت یسری بازی فکری مناسب سنش پیدا کنید یا خمیر باز ی یا گل سفالگری بخر بده درست کنه 

نع نمیبرم‌چون خیلی کوچیکه اگه تو این کرونا نبودیم اره خوب بود  خودم بچمو بردم ولی الان نع برای ...

ماسک که میزنه مشکلی با ماسک نداره . بازی فکری داره ، بخاطر اجتماعی کردنش گفتم ببرم بین بچها

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

تو این شرایط یکم احتیاط کن،من ک جات بودم بچمو نمیبردم واقعا این مریضی شوخی نداره؛خودت تو خونه باهاش حرف بزن باهاش بازی کن تو گوگول سرچ کن کلی راهکار و بازی هایی برا اجتماعی شدن بچه میتونی پیدا کنی؛ی سوال مهد بازه الان تو این شرایط؟

در انتظار ی نی نی خوشمزه و تپل و ناز...
تو این شرایط یکم احتیاط کن،من ک جات بودم بچمو نمیبردم واقعا این مریضی شوخی نداره؛خودت تو خونه باهاش ...

اره بازه اینجا

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
ماسک که میزنه مشکلی با ماسک نداره . بازی فکری داره ، بخاطر اجتماعی کردنش گفتم ببرم بین بچها

ارزش نداره فعلن کوچیکه بچتون جا داره برای اجتماعی شدن 

ولی خدا نکرده چیزی بشه ارزش داره بنظرتون ؟؟؟؟؟؟؟

پسر من باید امسال میرفت پیش ۱. ولی خوب اصلاااا پامو از در بیرون نمیذارم چه برسه به مهد و اینجور جاها. ارزششو نداره عزیزم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush