2821
2789
عنوان

میترسم...

95 بازدید | 12 پست

بی دلیل میترسم همیشه دلشوره دارم میترسم کسی از اعضای خانوادم بره بیرون از خونه(نه به خاطر کرونا کلا از هر اتفاقی میترسم) یا مثلا اگه بقیه خواب باشن من میترسم بخوابم 

ولی روزا وقتی همه بیدارن راحت خوابم میبره

همیشه هم شدید نیست ولی یه وقتایی واقعا شدید میشه 

قبلا اینجوری نبودم نمیدونم چرا اینجوری شدم

کسی هست اینجوری باشه؟طبیعیه؟

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  

یه مدت اخبارو چک نکن خودتو از محاصره اخبار بد دربیار

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بیشتر مواقع اینطوریم

شمام تازگی اینجوری شدی؟هیچوقت نخواستی حلش کنی؟

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  
یه مدت اخبارو چک نکن خودتو از محاصره اخبار بد دربیار

اصلا درگیر اینجور مسائل نمیشم و اخبار نمیبینم

آدم اجتماعیم نیستم زیاد که بگم این قرنطینه و کرونا اینجوریم کرده

اسمتم در همین رابطه ست..

نه طبیعی نیست. ولی این روزا که حال زمین و زمان خرابه میتونه این حالت هارو سبب شده باشه برات. در کل ولی استرس مداوم چیز طبیعی نیست. باید رفعش کنی. منم دائم الاسترسم! 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
اصلا درگیر اینجور مسائل نمیشم و اخبار نمیبینم آدم اجتماعیم نیستم زیاد که بگم این قرنطینه و کرونا ای ...

خوب پس یادت باشه تو دنیای واقعی هیچ اتفاق غیر واقعی نمیفته نذار ذهنت خیال بافی منفی کنه زودی حواستو پرت کن خدا به دلت ارامش بده🙏

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
اسمتم در همین رابطه ست.. نه طبیعی نیست. ولی این روزا که حال زمین و زمان خرابه میتونه این حالت هارو ...

نه دریمکچر یه وسیله تزئینیه ازین دایره ها حتما دیدی

میزنن به پنجره یا تو اتاق میگن رویاهای خوبو جمع میکنه 

میخواستم اسم بذارم چیزی به ذهنم نرسید😀

من استرس ندارم مثلا تو مواقعی که همه میترسن من خیلی خونسردم ولی در حالت عادی میترسم انگار که میخواد یه اتفاق بد برام بیفته قرصم مصرف میکنم ولی تاثیری نداره

من از وقتی کرونا اومده اینطوری شدم، خصوصا اون مورد شب رو که گفتی

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
خوب پس یادت باشه تو دنیای واقعی هیچ اتفاق غیر واقعی نمیفته نذار ذهنت خیال بافی منفی کنه زودی حواستو ...

ممنونم❤

راستی امضات خیلی قشنگه

ممنونم❤ راستی امضات خیلی قشنگه

مرسی

من از وقتی کرونا اومده اینطوری شدم، خصوصا اون مورد شب رو که گفتی

منم مادرم به خاطر کرونا اینجوری شده ولی نه به شدت من

ولی من حدود دو ماهه اینجوریم

ایشالا که شماهم دلت آروم بگیره

منم مادرم به خاطر کرونا اینجوری شده ولی نه به شدت من ولی من حدود دو ماهه اینجوریم ایشالا که شماهم ...

ممنون ، همچنین 💓

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
2828
2791
2779
2792