2777
2789
عنوان

🌻صحبتی با مادران🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 47 پست
چش‌چش😍😍😍خیلی زیبا بود ولی قول بده اگ ازدواج کردی صاحب بچه شدی خودتم همین مادر  بشی😶

چشم😂 من دارم سعی میکنم برای خودم هم همینطور باشم 

به علایقم اهمیت بدم ، آدم باید در همه ی شرایط به خودش رسیدگی کنه ، چه متاهل چه مجرد😃

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا مجردی از نظرتون بهتره ؟  گاهی بله سر میکنم ،گاهی هم مانتویی

اها اخه از رفتارتون ی جورایی شک کردم ک چادری هستین خیلیم خوبه😍

نمیدونم شاید من چون زودتراز دخترا وارد دنیایی شدم ک زمین  تا اسمون باهام فرق داشت شاید بخاطر  اینک بچگی نکردم شاید  بخاطر  اینکه نتونستم مثل دوستام باشم شاید بخاطر خیلی چیزا😔

اها اخه از رفتارتون ی جورایی شک کردم ک چادری هستین خیلیم خوبه😍 نمیدونم شاید من چون زودتراز دخترا و ...

بسته به شرایط هم چادر رو دوست دارم هم مانتو 

چادر که سر میکنم معمولیه حجابم ، مانتویی هم که هستم معمولیم😅

غصه ی گذشته رو اصلا نخورید ، همه ی ما گذشته ای داریم که به خاطرش غصه بخوریم و در حال حاظر هم مشکلاتی داریم 

و آینده هم که پر از نگرانی 

اما تنها چیزی که مهمه اینه که کاری کنیم که چند روز بعد از امروزمون پشیمون نشیم ، بهترینش اینه که از امروزت لذت ببری ، مجردیت اونجوری که دوست داشتی نگذشته اما میتونی تا حدیش رو میتونی الان انجام بدید 

برای شرایط الانتون برنامه ریزی کنید 

ورزش ، مطالعه ، آشپزی و... 

به چه چیزایی علاقه دارید که فکر میکنید تا بحال وقتشو نداشتید؟

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
بسته به شرایط هم چادر رو دوست دارم هم مانتو  چادر که سر میکنم معمولیه حجابم ، مانتویی هم که هس ...

کلاسهای ک ب شدت دوس داشتم برم شنا موسیقی نقاشی 😔ولی بچم‌کوچیکه نمیشه رفت

شما وقتی از مجردیتون سیر شدین خسته شدین بعد خودتو اسیر کنین والا

کلاسهای ک ب شدت دوس داشتم برم شنا موسیقی نقاشی 😔ولی بچم‌کوچیکه نمیشه رفت شما وقتی از مجردیتون سیر ...

از لحاظ روحی آمادگی ازدواج رو فکر میکنم هنوز ندارم😑

شما این کلاس ها رو میتونی بری بچتون یکم بزرگ که شد میتونید برنامه ریزی کنید و به این کلاسا برید 

بچتون چند سالشه😍

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ممنون گلم ❤❤💖❤خوشحال شدم از اشنایتون💖😍😍

همچنین عزیزم😍🌹، امیدوارم که همیشه شاد باشی و در کنار خانوادت به همه ی آرزوهای قشنگت برسی😍😘😘🌹🌹🌹

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋