2777
2789
عنوان

🌻صحبتی با مادران🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 47 پست

من دخترم الان سه سالشه یه روز نشستم فکر کردم به همه دغدغه ها و غصه ها و دل نگرونیهای 9ماه بارداری و این سه سال عمرش.همه رو موبه مو نوشتم.واقعا خیلی هاشون هم به خودم هم به خانوادم و بیشتر به دخترم آسیب زد.من از این چند سال هیچ لذتی نبردم فقط غصه بود و دلواپسی استرس .همه این امواج منفی ازمن یه مادر افسرده ساخته که مدام احساس سرخوردگی و عقب موندگی دارم.من باید پابه پای بچم از زندگیم لذت میبردم ولی متاسفانه از خودم زدم تا فقط بچم لذت ببره.الان چند وقتیه مسیر زندگیمو تغییر دادم دیگه مثل سابق برام مهم نیست حتما غذاشو کامل بخوره ولی همینکه باهم باخنده وشوخی و انرژی چند لقمه بخوریم کلی کیف می کنم‌.برام مهم نی راس ساعت ده خواب باشه که اونم با کلی دلخوری و عصبانیت انجام میشد ولی الان تا هروقت بیدارباشه سعی میکنم خنده باشه و حال خوب

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
درسته من همیشه میگم مادر شاید همه گرمای خونه ازش باشه ولی درصورتی که از یه جایی شارژ بشه تنها کسم هم ...

زن و مرد هر دو باید از هم انرژی بگیرن ، گاهی باید یاد بگیریم که چطور گرما بخش باشیم نه این که فقط نگاه زن  به همسرش باشه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دخترم الان سه سالشه یه روز نشستم فکر کردم به همه دغدغه ها و غصه ها و دل نگرونیهای 9ماه بارداری و ...

چه خوب که خودتون رو تغییر دادید ، و از این تغییر خوشحال هستید👌، نگرانی زیاد و سختگیری زیاد زندگی رو به کام خودمون و خانوادمون تلخ میکنه ، نه سختگیری زیاد و نه بیخیالی بیش از حد خوب نیست ، زندگی رو باید آسون گرفت

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
چه نوع رفتاری عزیزم ، منظورم اینه در چه موردی؟

من یه پسر ده ساله و یه دختر هفت ساله دارم،امروز با یکی از دوست هام صحبت میکردم ایشون معلم هم هستن گفت من به بچه هام پریود شدن خانم هارو توضیح دادم(پسر12،دختر8)ساله دارن،مثلا گفتن خون اضافیه بدن خانمهاست که باید بیرون بیاد تا خانمها مریض نشن،بعد تو اون دوره خانمها ممکنه عصبی یا خسته باشن یا درد و حالت مریضی داشته باشن

میخواستم بدونم منم باید بگم به بچه هام؟از کی بگم چند سالگیشون؟؟؟

میگفت من با بچه هام راحت و صمیمی ام 

چه خوب که خودتون رو تغییر دادید ، و از این تغییر خوشحال هستید👌، نگرانی زیاد و سختگیری زیاد زندگی رو ...

من بیشتر ازهمه شوهرم داغون شد به خاطر دغدغه های من الانم بیشتر ازهمه اون خوشحاله.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من یه پسر ده ساله و یه دختر هفت ساله دارم،امروز با یکی از دوست هام صحبت میکردم ایشون معلم هم هستن گف ...

رفتار مادر باید با فرزند دختر و پسر متفاوت باشه ، مثلا دخترتون رو بهتره که براش توضیح بدید که در مورد خودش اطلاعات کافی داشته باشه ، و از این واقعیت نترسه و... 

اما پسر مهم نیست براش توضیح بدید البته نباید زیاد هم نا آگاه باشن، چون نه خودش تو این موقعیت قرار میگیره همسری هم نداره که لازم باشه به خاطر همسرش یادبگیره بهتره ، به مرور در آینده این چیزا رو متوجه میشه ، مثلا زمانی که دخترتون به این مرحله برسه شما با مراعاتی که برای حالش میکنید متوجه میشه که خانوم ها مواقعی نیاز به استراحت و آرامش نیاز داره ، دختر به صورت مستقیم آگاهی داشته  باشه و پسر به صورت غیر مستقیم 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
رفتار مادر باید با فرزند دختر و پسر متفاوت باشه ، مثلا دخترتون رو بهتره که براش توضیح بدید که در مور ...

ممنون عزیرم

من همیشه پیش خودم میگفتم پسرم بالغ بشه خودم راجع به پریود خانمها باهاش صحبت میکنم که بدونه و مراعات خواهرش رو بکنه،این دوستم خیلی جالب به صورت خیلی عادی برای بچه هاش گفته،نمیدونم درسته یا غلط اما از روابطشون خوشم میاد بچه های عاقل و باادبی داره و به شدت با مادر صمیمی هستن و حرفهاشون رو به مادر میزنن

من بیشتر ازهمه شوهرم داغون شد به خاطر دغدغه های من الانم بیشتر ازهمه اون خوشحاله.

اتفاقا نکته ی مهم همینه اغلب خانم ها توجه شون به این که شاید باید خودشون رفتارشون رو تغییر بدن ندارن فقط انتظار از همسرشون دارن یا در کل دوست دارن همه ی ناکامی هاشون رو بندازن گردن همسرشون و شرایط زندگی 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ممنون عزیرم من همیشه پیش خودم میگفتم پسرم بالغ بشه خودم راجع به پریود خانمها باهاش صحبت میکنم که بد ...

این جوری خیلی خوبه این که بالغ باشه و براش توضیح بدید هم نکته ی مهمیه که بهش توجه دارید  ، به نظر من برای پسر ها باید یه مرز هایی رعایت بشه ، نه این که ناآگاه و بسته باشن نه 

مهم ترین چیز توی برخورد با بچه ها اینه که باهاشون دوست باشیم ، دوستی باعث میشه بچه ها خانواده رو اولین دوست خودشون بدونن ، و خیلی به تربیت درستشون کمک میکنه 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
این جوری خیلی خوبه این که بالغ باشه و براش توضیح بدید هم نکته ی مهمیه که بهش توجه دارید  ، به ن ...

ممنون عزیزم،هروقت که تونستی و حوصلت گرفت برام بنویس که چجوری میتونم با بچه هام دوست باشم،ازت خواهش میکنم تو این زمینه راهنماییم کن چون ضعیف عمل کردم هم من هم همسرم،ممنونتم ریپلایم کن همینجا بنویس میام میخونم

ممنون عزیزم،هروقت که تونستی و حوصلت گرفت برام بنویس که چجوری میتونم با بچه هام دوست باشم،ازت خواهش م ...

چشم عزیزم حتما ، البته من تجربه ای ندارم اما تا اونجایی که 

مطلب مفیدی داشته باشم براتون میذارم ، سوالی هم داشتی حتما بپرس در موردش با هم گفت و گو میکنیم ، قطعا که مادر خوب و شایسته ای هستید که بچه هاتون براتون مهم هستن و پیگیر هستید ، انشاءالله که موفق باشید🌻 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋